Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 24 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Столичний арт-центр вночі перетворювався у елітний наркопритон

1 липня 2014, 20:35
Дата ефіру/події: Вівторок, 1 липня 20:35

ЛСД, екстазі, амфетаміни… У столичному арт-центрі, що затемна трансформувався в нічний клуб, правоохоронці затримали більше сорока відвідувачів, більшість з яких була під кайфом. А в сімох відпочивальників знайшли заборонені піґулки і трави. Власники ж закладу запевняють: йому просто поганять репутацію.

За цими непримітними дверима червоної будівлі й міститься столичний арт-центр. Зайти на територію можна лише через КПП. Вдень - заклад відкритий для охочих до мистецтва. Вночі й переважно вихідними тут - гучні вечірки!

Та одна з таких яскравих ночей для відвідувачів закінчилася райвідділом міліції й розпочатим кримінальним провадженням за зберігання наркотиків. У сімох клаберів знайшли амфетаміни, ЛСД, гашиш, марихуану. Інші припасли в кишенях і дорожче.

Ще майже сорок людей доправили до райвідділу з ознаками наркотичного сп'яніння. Були серед них і дівчата. Паніки і смутку серед шанувальників арт-центру не помітно. Молодики навіть не намагалися приховати своїх облич від камер!

Правоохоронці з'ясували: арт-центр не мав відповідних документів на законну діяльність, проте з 2013 року працював і був популярний серед київської молоді й гостей столиці. Та ось журналістів "Свідка" тут не раді бачити. Але запевняють: клуб не має проблем із паперами.

За деякий час до знімальної групи виходить директор закладу. Говорити на камеру не хоче.

Тим часом правоохоронці з'ясовують, яким чином арт-центр перетворився на наркокубло. Вже розпочали кримінальне провадження.

Найближчими днями міліціянти обіцяють затримати всіх постачальників наркотиків до цього закладу.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
только не "элитный", а "элитарный"
учите русский язык
Андрей 03.07.2014, 15:19 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.