Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Житомирщині невідомий розстріляв двох чоловіків

3 липня 2014, 22:16
Дата ефіру/події: Четвер, 3 липня 22:16

Двох людей, що їхали автівкою, розстріляли на Житомирщині. Пасажир загинув. А за тиждень до нападу, саме ці чоловіки були останніми, хто бачив місцевого громадського активіста. Його доля й досі не відома. Нині правоохоронці з'ясовують, як пов'язані справи, куди подівся 41-річний мешканець Бердичева і хто стріляв у подорожніх.

Заплутана кримінальна історія в Бердичеві. Там одного чоловіка вбили, іншого поранили, а ще один просто зник. Двох перших розстріляли в автівці, неподалік райцентру. Медики швидкої, які виїхали на виклик, констатували смерть пасажира, постраждалого водія терміново доправили до лікарні.

Володимир Заєць, ортопед-травматолог:

- Було діагностовано вогнепальне поранення лівого передпліччя, перлом лівої променевої кістки, вогнепальний форум. В терміновому порядку проведено первинна хірургічна обробка рани. Хворий госпіталізований у відділення реанімації та інтенсивної терапії. На даний час стан хворого задовільний.

Спілкуватися з журналістами постраждалий відмовився. Його охороняє міліція. Правоохоронці жодної версії нападу не озвучують. Проте, відомо, що на місці злочину виявили пістолета ТТ та гільзи.

Юрій Крошко, керівник підрозділу УМВС України в Житомирській області:

- Зброя відправляється на дослідження, буде перевірена по всіх обліках і всіх базах даних, якими володіє МВС. Буде видно, хто останній тримав цю зброю в руках, чи не використовувалась ця зброя в інших подіях в нашій країн.

Цікаво, що загиблий і поранений фігурують в іншому кримінальному провадженні. За тиждень до стрілянини зник місцевий громадський активіст Василь Мазало. Саме ці двоє - останні, з ким його бачили.

Юрій Крошко, керівник підрозділу УМВС України в Житомирській області:

- 20 червня він пішов з дому, зайшов в один з нічних клубів міста Бердичева, там з двома громадянами, мешканцями міста Бердичева сів в автомобіль, від'їхав у відомому напрямку. Після цього його ніхто не бачив.

Нині міліція вивчає всі обставини заплутаної історії. Поки ж зниклого 41-річного Василя Мазала міліція оголосила в розшук, стосовно обох випадків розпочато кримінальні провадження за статтею "Вбивство".

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.