Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Дніпропетровщині мисливці затримали хлопців, які фотографували міст

3 липня 2014, 22:25
Дата ефіру/події: Четвер, 3 липня 22:25

На Дніпропетровщині пильні містяни, що допомагають охороняти стратегічні об'єкти, затримали підозрілих молодиків. Хлопці мобілкою фотографували конструкції залізничного мосту. А на запитання: для чого? - відповіли, що мають намір висадити його в повітря. Більше знає Артур Терещенко.

Увечері до залізничного мосту поблизу селища Орлівщини Новомосковського району, підійшли двоє молодиків. Були одягнені в темні спортивні костюми, несли чорні сумки на плечах. Такий імідж не міг не викликати підозр охоронців. Тим більше що тут взагалі майже не буває людей.

Андрій Лень, єгер Новомосковського району:

- Подошли молодые люди - шли по железной дороге. Подошли к мосту и начали фотографировать мост со всех сторон. Мы начали задавать им вопросы: "Почему вы фотографируете?" А они говорят: "Будем взрывать мост.

Мисливці одразу викликали міліцію та повідомили про інцидент свого керівника. Він порадив не чіпати підозрілих молодиків, а стежити за ними, щоб потім передати правоохоронцям.

Віктор Самарський, голова Новомосковської організації мисливців та рибалок:

- Я сказав, що їх не треба задержувати, надо за ними наблюдати і сопроводити - а там їх задерже міліція. Люди сработали чотко по інструктажу і нарушителі були задержані.

Вже в райвідділку з'ясували: хлопці просто невдало пожартували. Висадити міст у повітря намірів не мали. Кажуть: того вечора не встигли на електричку, тож відстань кількадесят кілометрів вирішили подолати пішки.

Тетяна Попова, помічник керівника Новомосковського МВ міліції:

- Ними виявилися 20-річні мешканці селища Меліоративне, які пояснили, що вони поверталися з роботи додому залізничною колією і фотографувалися на фоні залізничних конструкцій.

Для жартівників фотосесія у стилі індустріального пейзажу закінчилася неприємним знайомством із міліцією, а пильним мисливцям - подяка.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.