Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Києві затримали маніяка, який згвалтував більше 10 жінок

4 липня 2014, 20:31
Дата ефіру/події: П’ятниця, 4 липня 20:31

Нарешті затримали. Столичні правоохоронці таки схопили оболонського маніяка, котрий з квітня тероризував район. Постраждалих до десятка, переважно молоді дівчата. Злочинець у скоєному зізнався. Каже: заради шматка хліба доводилося грабувати, а непокірних - ґвалтував. Деталі в матеріалі Павла Прядка.

Ця дівчина - остання постраждала від рук оболонського маніяка! З нею він зайшов до ліфта, натиснув кнопку "Стоп" і почав вимагати прикрас і грошей.

Постраждала:

- Я сказала, что не хочу отдавать ему свои деньги потому что они очень тяжело зарабатываются! Ну тогда он сказал, чтоб я вступила с ним в половую связь! Я попробовала вызвать диспетчера! Но очень начал бить меня. 

Після кількох ударів, знову почав вимагати коштовності. Сміливиця не віддала.

Постраждала:

- Набросился и стал бить кулаками по голове, я схватила его за ворот рубашки, опустила вниз, чтобы не получать ударов. И ударила по кнопкам лифта. И как-то практически сразу открылась дверь и я начала кричать.

Врешрі-решт дівчина врятувалася, а злочинець втік без бажаного. Й за кілька годин він був уже в руках правоохоронців.

Володимир Кикоть, помічник керівника Оболонського РВ міліції м. Києва:

- На даний час чоловік зізнався у скоєнні дев'яти злочинів, санкція статті передбачає позбавлення волі стороком від 5 до десяти років.

Тероризувати оболонський район цей сорокарічний чоловік почав ще у квітні. За своїх жертв обирав самотніх дівчат у безлюдних місцях. Залякував, хапав за інтимні місця й грабував. Тих, котрі не корилися - ґвалтував.

Затриманий:

- Ты помнишь, как девушка снимала деньги с банкомата, а сзади нападал.
- Да, помню!
Лицо не помнишь?
-Да!

Свої дії чоловік пояснив просто - здобував на хліб. Як виявилося, раніше він вже мав клопіт із законом, так само - через пограбування. А ось ґвалтував - уперше. Проте ці дії ледь пам'ятає.

Олег Грицак, старший прокурор прокуратури Оболонського району м. Києва:

- Затриманий з міста Золотоноша Черкаської області він офіційно в Києві ніде не працював, так само не мав й столичної реєстрації.

Правоохоронці сподіваються: після того, як обличчя злочинця побачить уся країна - знайдуться й інші жертви кривдника. Їм радять негайно звертатися до міліціянтів. А ось на скільки ґвалтівника посадовлять - невдовзі вирішить суд.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.