Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 14 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Мексиці зійшов з рейок пасажирський потяг

4 липня 2014, 20:47
Дата ефіру/події: П’ятниця, 4 липня 20:47

Мати школярки зарізала вчителя перед очима у всього класу. Моторошне вбивство сколихнуло французьке місто Альбі. 47-ирічна жінка вдерлася на урок і накинулася з ножем на педагога. Поранила чоловіка в живіт і втекла. Схопили нападницю за півгодини. Мотиви злочину з'ясовують. Медики перевіряють психічний стан затриманої. Психологи працюють і зі школярами, які стали свідками злочину.

Вантажний потяг з міґрантами на даху зійшов з рейок у Мексиці. 7-ро нелеґалів загинули, десятки дістали травм. Перекинулися вагони на зіпсованій ділянці залізничного полотна. Втім, слідчі не відкидають і версії про помилку машиніста. Подорожні з центральної Америки в пошуках ліпшого життя дедалі частіше мандрують на північ, до американського кордону. Вони здебільшого не мають документів, їдуть на товарняках.

У єгипетському місті Олександрії висадили в повітря пасажирського потяга. Через вибух саморобної бомби, закладеної у вагоні, на лікарняні ліжка потрапили до 10-ка людей. З ранами, опіками й переламами. З-поміж найтяжче травмованих - немовля. Неофіційно ЗМІ сповіщають про одного загиблого пасажира. Утім, влада інформації не підтверджує. Невідомо поки й хто скоїв теракт. 

Видовищна піщана буря - в американському місті Феніксі. Руда імла погіршила видимість на дорогах до мінімуму, пообривала дроти електромережі й подекуди пошкодила дахи будинків. Вирувала стихія недовго. Синоптики завчасно попередили населення про неї. Минулося без жертв і постраждалих.

Тим часом, на Атлантичному узбережжі Сполучених штатів - велетенські хвилі здійняв буревій Артур. Шторм посилюється, йому вже надали другу категорію, позаяк вітер дме зі швидкістю 50 метрів за секунду. З приморських районів Північної Кароліни, Вірґінії й Масачусетсу евакуйовують мешканців. Сезон буревіїв в Атлантиці триває з кінця червня до листопада. Влада радить людям пильнувати, і не зважаючи на свято - американці нині відзначають день незалежності - закликає за можливості пересидіти негоду вдома. 

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.