Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Трирічній Кароліні з Тернопільщини потрібна допомога

4 липня 2014, 20:56
Дата ефіру/події: П’ятниця, 4 липня 20:56

А зараз просимо вашої особливої уваги. Допомога потрібна трирічній Каролінці з Тернопільщини. Вона хвора на мікроцефалію. Дівчинка не може ані сидіти, ані говорити. Щоб дитинка одужала, її треба лікувати за кордоном. Китайська клініка погодилася взяту малу. Проте, на це потрібно чотириста тисяч гривень, родина правоохоронця такої суми немає. Тож просить про допомогу. 

Цій блакитноокій білявці - три рочки. На перший погляд Кароліна нічим не відрізняється від своїх однОліток. Насправді ж, мала не може сидіти, ходити й розмовляти. Навіть бавитися іграшками. Все через травму, якої дістала під час народження.

Ірина Богданова, мати хворої дівчинки:

- Ми поїхали в київ на обстеження там нам поставили діагноз мікроцефалію, після чого ми отримали інвалідність.

У кількох клініках дівчинку намагалися вилікувати, все марно.

Ірина Богданова, мати хворої дівчинки:

- З нашим діагнозом реабілітації не дають ефекту, і нам в Україні лікування не підходить і нам терміново треба їхати закордон, щоб там був безпосередньо був вплив на її мозок, щоб були якісь зрушення.

Китайські медики погодилися взяти Каролінку. Обіцяють - дитинка ходитиме. Проте, на лікування потрібна величезна сума. Проста міліційна родина з Тернополя таких грошей не має.

Ірина Богданова, мати хворої дівчинки:

- Лікування там коштує сорок тисяч доларів, на даний час у сім’ї нашої є лише десять тисяч доларів, хочу звернутися до всіх небайдужих людей, щоб вони нам допомогли зібрати гроші на лікування нашої дитини, бо для нашої дитини це єдиний шанс стати на ноги.

Тепер вся надія Каролінки та її родини лише на небайдужих людей. Зволікати з лікуванням далі нікуди, кожен місяць для дівчинки - як вирок. Адже, що старше вона, то менше в неї шансів одужати. А батьки так хочуть побачити, як їхня донечка ступить свій перший крок. 

Банківські реквізити:
ПриватБанк: картковий номер 5168 7420 6494 8478
Номер рахунку: 29244825509100
МФО 305299
ЄДРПОУ 14360570

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.