Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 24 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Київщині маніяк вбив студентку академії МВС

7 липня 2014, 22:27
Дата ефіру/події: Понеділок, 7 липня 22:27

Зґвалтував і вбив. У Київській області сорока-трирічний чоловік укоротив життя студентці Національної академії внутрішніх справ. Дівчина мріяла стати слідчою, а загинула від рук оскаженілого втікача з Росії, просто у свій вісімнадцятий день народження.

Віта-Поштова - селище в Київській області, лише за кілька десятків кілометрів від столиці. Тут розташований факультет початкової та спеціальної підготовки національної академії внутрішніх справ України. Аліна Тимощук - щойно склала іспит і поверталася додому ось цією стежкою. На неї чекали рідні та близькі. Дівчина мала святкувати своє повноліття. Та не дійшла, саме тут її наздогнав російський маніяк Євген Литовченко.

Затриманий:

- Догнал ее столкнул в кювет, напал на нее, от тащил дальше в лесополосу, где изнасиловал и задушил!

Дівчина мріяла стати слідчою, продовжити справу батька, що був правоохоронцем. Та дати відсіч оскаженілому маніякові не змогла. Серед білого дня, лише за кілька метрів від жвавої траси, сорокатрирічний Євген й укоротив віку Аліні. Вона стала його черговою жертвою. Вбивця забрав усі коштовності й телефону, а інші речі - спалив. Проте не всі. Мобільного лишив собі. Саме за телефоном і знайшли злочинця. За сигналом ґвалтівника вистежили в Херсонській області. Там він зізнався у скоєному.

Ярослав Голомша, керівник ГУ міліції в Київській області:

- На даний час будуть перевіряти його причетність до інших тяжких злочинів, проводяться всі заходи по нашому вбивству, а вже потім по через Генеральну прокуратуру будуть підніматися питання щодо злочинів на території іншої держави.

Сам Литовченко - громадянин України, та останні двадцять років мешкав на території Росії. Там вже відбув покарання за позбавлення життя. На його карбі більше шести зґвалтувань, поліціянти сусідньої держави кажуть, що він причетний, як мінімум, до трьох вбивств, зокрема семирічного хлопчика. До України маніяк потрапив минулого місяця. На початку червня в Ленінградській області йому вдалося накивати п'ятами просто під час слідчого експерименту. Тепер вітчизняні міліціянти запевняють: злочинець не втече, а за ґрати за скоєні злочини може сісти на все життя.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.