Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 18 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У ДТП на Житомирщині загинули 4 людини

7 липня 2014, 22:36
Дата ефіру/події: Понеділок, 7 липня 22:36

Сотий кілометр автодороги зі столиці до Ковеля став останнім для чотирьох мешканців Київщини. Люди в Малинському районі на Житомирщині Шкодою Октавією з другорядної виїжджали на трасу. Там саме мчала вантажівка. Не пропустивши багатотонки Вольво, легковик на неї наскочив. Загинули всі, хто був у його салоні.

Дев'ята ранку, перехрестя доріг Київ-Ковель і Черняхів-Термахівка. Сорока п'ятирічний водій Шкодою виїжджав на міжнародну трасу, рухаючись у бік Малина. В його салоні - троє людей. Жінки 1942 та 1976 року народження, а також п'ятнадцятирічний підліток. Вочевидь саме легковик не пропустив вантажівку Вольво, яка мчала до столиці головною. Ця неуважність стала фатальною і для кермувальника, і для пасажирів автомобіля Октавії.

Володимир ГРИБ керівник УДАІ УМВС України в Житомирській області:

- На перехресті автодоріг Київ - Ковель та Черняхів - Малин - Термахівка, Малинського району, водій автомобіля SKODA OCTAVIA, 44-річний житель м. Києва, рухаючись по другорядній дорозі в напрямку м. Малина зі сторони смт. Термахівка, скоїв зіткнення з вантажним автомобілем VOLVO FH з напівпричепом SAMRO SR, під керуванням 52-річного жителя м. Львова, який рухався по головній дорозі Київ - Ковель в напрямку м. Києва. Після цього автомобілі з'їхали в кювет і автомобіль VOLVO FH перекинувся на автомобіль SKODA OCTAVIA. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля та троє пасажирів SKODA OCTAVIA від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці пригоди.

Тіла загиблих з купи металу, яка залишилася від легковика, довелося витягати спецтехнікою. Шофер вантажівки каже, що навіть не побачив, звідки взявся легковик.

Михайло, водій Вольво:

- Їду, удар в бік і мене понесло вправо. Я на тормоз і мене перекидує, навіть не зрозумів, що і до чого.

Нині обставини трагедії вивчають слідчі. Проте правоохоронці вже кажуть, що більшість таких аварій стається через безпечність і поспіх. Тож вкотре нагадують водіям: дорога не пробачає помилок.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Де гроші які везли люди в машині , люди. Їхали по скутер
Михаель 09.07.2014, 08:36 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.