Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Луганську армійський снаряд попав у маршрутку

8 липня 2014, 22:20
Дата ефіру/події: Вівторок, 8 липня 22:20

Розтрощений дах дев'ятиповерхівки, атакований аеропорт, двоє загиблих і восьмеро поранених від влучання артилерійського набою в маршрутку! В Луганську ні на мить не вщухає стрілянина. Місцевих мешканців просять без потреби не пересуватися містом.

Луганськ під обстрілом! Вранці восьмого липня місто зрешетили. Гатила артилерія. Уламки набою влучили в маршрутку, яка була заповнена людьми. Транспорт саме рухався кварталом Пролетаріату Донбасу.

Унаслідок стрілянини загинуло двоє людей, восьмеро поранені.

Від вибуху - повилітали шибки в сусідньому гуртожитку. Тим часом, в РНБО запевняють: б'ють по мирних мешканцях - терористи.

Андрій Лисенко, представник інформаційного центру РНБО України:

- Зранку Луганськ українські військові не обстрілювали і взагалі у нас команди для військових для того щоб обстрілювати місто не має, команда ця стосується і авіації і важкої артилерії: тому нам дуже легко вирахувати того хто це зробив.

Ще один артилерійський набій поцілив у дев'ятиповерхівку. Знесло частини даху. Дивом, ніхто не загинув.

Окрім того, відомо, найманці розмістили свої вогневі точки на пологовому будинку. Терористи вигнали з приміщення вагітних і завдають ударів по луганському аеропорту. Стріляють по летовищу і танки.

Андрій Лисенко, представник інформаційного центру РНБО України:

- Протягом останньої доби незаконні збройні формування, здійснили 12 обстрілів блокпостів та позицій ЗС України, неподалік Щастя Довгеньке, Тернове, Металіст, Георгівка, Мар’янівка та Должанське, також обстріляли аеродром Луганськ.

На щастя, серед військовиків жертв немає. Міська влада Луганська закликає мешканців не виходити надвір і обмежити пересування вулицями.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.