Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Вінниці затримали пару сутенерів

8 липня 2014, 23:35
Дата ефіру/події: Вівторок, 8 липня 23:35

Бізнес на проституції: у Вінниці затримали пару сутенерів. 43-ирічний чоловік та 27-ирічна жінка вишукували дівчат, потім вербували і зводили з клієнтами. Половину заробленого жриці кохання віддавали своїм покровителям. А це всередньому 300 гривень за виклик. За день кожна з повій обслуговувала до трьох чоловіків.

Гарні дівчата, без комплексів, а головне - охочі до швидких грошей. Саме такі й цікавили підприємливу пару вінничан для бізнесу, побудованого на проституції. Красунь вишукували здебільшого по нічних клубах і на сайтах знайомств. Потім малювали перед ними рожеві перспективи та зводили з клієнтами. За таку логістику вродливиці віддавали своїм роботодавцям половину заробітку.

Затримана:

- Скільки година послуг коштує ваших? Ну, минималка у меня было: 400 - 500, когда, с кем договорюсь. Скільки клієнтів в вас приходить в день? У меня мало клиентов, один - два, три дня могу не работать, а один день могут быть клиенти. Я давала данные, меня приглашали эти сайты, мне по телефону звонили.

Офіс для бізнесу на коханні обладнали у власній квартирі. Запровадили графік і відомості про зарплатню. Клієнтів підшукували через оголошення в інтернеті. Про роботу дівчат сповіщали з різних мобільних телефонів. Здебільшого панянки працювали в саунах, винайнятих квартирах і готелях. Сутенер сам їх туди відвозив і дбав про охорону. Заразом контролював розподіл прибутків.

Олег Петренко, співробітник УМВС України у Вінницькій області:

- За адресою проживання було виявлено 5 мобільних телефонів за допомогою яких, дані особи зв'язувалися з повіями а також з клієнтами, яких підшуковували за допомогою мережі інтернет та зізвонювались.

Направляли туди відповідно повій для надання сексуальних послуг.

Також, вилучено журнал, за допомогою якого, вказані особи записували кількість осіб жіночої статі, які надають сексуальні послуги та кількість годин, заробіток, який вони приносили помісячно.

Спіймалися горе-бізнесмени випадково. Їхнє непристойне оголошення побачили правоохоронці. Наразі чоловіка та жінку повідомлено про підозру в сутенерстві та втягненні у проституцію. А за це передбачене позбавлення волі на термін від чотирьох до семи років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.