Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Дніпропетровщині сталися дві серйозні автопригоди

9 липня 2014, 22:47
Дата ефіру/події: Середа, 9 липня 22:47

Дві серйозні автопригоди сталися на Дніпропетровщині. В обласному центрі на мосту зіткнулися одразу чотири машини, а за містом автомобіль вилетів з дороги. Є і травмовані й загиблі.

Двоє чоловіків загинули, ще один - 29-ирічний - з численними переламами хребта та огруддя в украй тяжкому стані в реанімації. Це наслідки моторошної ДТП в Магдалинівському районі. Аварія сталася пізно ввечері в селищі Вишневому. Автомобіль "Опель" на шаленій швидкості вилетів за межі проїжджої частини й врізався в огорожу, а потім наскочив на дерево.

Роман Таранов, інспектор відділу УДАІ у Дніпропетровській області:

- Від потужного удару 43-річний кермувальник іномарки та 23-річний пасажир померли миттєво. За життя ще одного пасажира продовжують боротися лікарі. За фактом кривавої ДТП триває досудове розслідування.

А в обласному центрі на мосту через річку Дніпро зіткнулися одразу чотири машини. Призвідник ДТП - колишній даївець, 44-ирічний кермувальник автомобіля "БМВ -Х5".

Артур Портретний, інспектор відділу ДАІ м. Дніпропетровська:

- Осуществил столкновение с впереди идущим автомобилем "Мицубиси". После чего выскочил на встречную полосу движения и осуществил столкновение с автомобилем, лобовое столкновение с "Киа-Чератто". В результате двое пострадавших.

Серед травмованих - 32-орічний водій "КІА", його машина за інерцією зачепила ще й "Шкоду". Чоловіка з внутрішньою кровотечею забрали до реанімації. У 42-орічної пасажирки "БМВ" діагностували перелам кінцівки. Під час оформлення ДТП з'ясували: винуватець аварії був п'яний.

Нині колишній правоохоронець під вартою. Власникові "БМВ" оголосили про підозру у скоєнні тяжкого злочину. Водієві загрожує до шести років позбавлення волі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.