Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Полтаві хазяїн натравлював бійцівську собаку на жителів під'їзду

9 липня 2014, 21:59
Дата ефіру/події: Середа, 9 липня 21:59

Із власником бійцівського собаки вже не перший рік борються мешканці п'ятиповерхівки в Полтаві. Люди скаржаться, 30-річний чоловік навмисно нацьковує свого пса. В останньому випадку стафордширський тер'єр накинувся на матір із дворічною донькою. Боронити сім'ю вибіг батько дитини, проте дістав стусанів від агресивного собакаря.

Вдень Юлія вирушила на прогулянку з дворічною донькою. Спускалися сходами з 5-го поверху. На середині шляху їх наздогнав сусід із чотирилапим годованцем.

Юлія Ліверія, постраждала:

- Ну на третьем, чуть ниже, он нас доганяет со словами "Взяла своего щенка и побежала быстрее!". Если бы я была не одна, может быть, я бы по-другому отреагировала, а поскольку я была с ребенком, боясь за ребенка, я ее взяла и побежала быстрее.

На подвір'ї молодик нацькував на жінку з дитиною свого стафордширського тер'єра. Мати була змушена підкидати догори дворічну доньку.

Юлія Ліверія, постраждала:

- Эта собака прыгала, пыталась схватить ее за ноги, я ее подбрасывала. Реакция была: стоял, смотрел, стоял не только он, стояла его сожительница и вот они травля собаку на меня, никакой реакции в принципе не было.

На несамовиті крики переляканої дитини вибіг її батько. Та замість вибачень від власника тварини - дістав стусанів. Родина викликала міліцію і швидку. Медики забрали дівчинку, щоб вивести ї ї з шоку, чоловіка - для фіксування побиття.

Володимир Пасічко, помічник керівника Київського РВ міліції м. Полтави:

- Щодо отримання тілесних ушкоджень батьком дитини слідчим райвідділу за навмисне нанесення легких ушкоджень відносно власника собаки розпочато кримінальне провадження. За порушення правил тримання собак відносно власника собаки складено адміністративний протокол за ч.1 ст. 154 кодексу України про адміністративні правопорушення.

За обома статтями молодикові загрожують штраф або виправні громадські роботи. Мешканці будинку скаржаться - заяв до міліції вже було чимало, а тварина й далі жахає все подвір'я. Гуляє без повідця й намордника.

Неоніла Іллівна, мешканка будинку:

- Без поводка и намордника собака, в любой момент может напасть, это ж такое дело. Конечно, опасная собака.

Мешканка будинку:

- Такая собака рядом - это опасно. Конечно, нужно что-то делать, потому что выходишь во двор, честно, если ребенок собирается идти вот сюда, я смотрю в первую очередь, нет ли этой собаки здесь во дворе.

Правоохоронці виправдовуються - за законом нічим зарадити людям не можуть. Якщо тільки пес знову не нападе на когось із мешканців продовж року. Тоді звернуться до суду з клопотанням про вилучення небезпечної тварини у господаря.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.