Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Івано-Франківську затримали шахрайку, яка обдурювала дітей

11 липня 2014, 22:30
Дата ефіру/події: П’ятниця, 11 липня 22:30

Золоті прикраси посеред білого дня знімала з дівчаток шахрайка в Івано-Франківську. Молодиця вишукувала дітей на подвір'ях будинків та заводила з ними привітну розмову. І дурила малих.

Батьки на роботі, діти самі гуляють у дворах. Саме таких вишукувала зловмисниця - обирала потенційну жертву і втиралася в довіру. Пропонувала купити солодощі або якісь дрібнички, чи показати щось цікаве. Відводила малу вбік, а далі - діяла за схемою.

Настя, постраждала дівчинка:

- Вона мені сказала, що в мене кульчик розщепився, захотіла поправити. Вона сказала, що кульчик упав, а другий вона потримає.

Потім зловмисниця непомітно знімала прикраси з дитячих вух, а малій казала, що вони випадково впали у траву. Аби діти не зчиняли галасу, лиходійка страхала їх, що батьки сваритимуть за втрату коштовностей. Та пропонувала пошукати оздоби разом.

Катя, постраждала дівчинка:

- Вона каже, зара я піду по магніт і ми зара магнітом знайдем кульчики. Ми її чекали чекали, а її не було аж до самого вечора

Не дочекавшись "помічниці", діти таки розповідали про все батькам. Зрозумівши, що малих ошукано, дорослі зверталися до міліції.

Вероніка, мама постраждалої дівчинки:

- По гарячих слідах, ми пішли по ломбардах шукати, якраз за цей час, коли проводили допити з моєю дочкою, дівчина приходила в ломбард здавати, але їй замало грошей виявилося і вона пішла по відео вона зразу впізнала, що це вона.

Шахрайку затримали. Описи дітей збігалися: красива, висока, з довгим чорним волоссям та блискучою сережкою в носі.

Віктор Шкутов т.в.о. керівника Івано-Франківського МВ УМВС:

- Вона безробітня, ніде не навчається, має постійне місце проживання в Івано-Франківську, має батьків, які мають роботу. Вона вибирала таких дітей, які не могли чинити їй опору і не могли зрозуміти, що вона хоче їх обдурити, це від 7 до 9 років діти.

Затримана каже, на злочини скоювала через борги.

Затримана:

- Мене заставили це зробити - в якому розумінні? - в тому, що мені поставили. Просто мені сказали, або я зроблю так то і так то, або мене вивезуть і заб'ють - це що за люди були? - я не можу сказати, що це за люди.

Міліція довела шість фактів крадіжок прикрас красунею. Її перевіряють на причетність до інших таких злочинів. За свої дії підозрювана може дістати до 3 років позбавлення волі.

Володимир Гарматюк, Василь Солонина, Івано-Франківськ, НТН

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
а ще у неї є подружка вероніка така сама аферюга украла колись у мене гроші
Саша 30.06.2015, 18:39 ответить
Ця худоба, Настюша не тільки діток обшукувала! А і старших дівчат! Працювала в одному з салонів іф манікюрницею, під час процедури дівчата здіймали золоті перстені і вони дивним чином пропадали, а ще актриса вона та! Брехала, що в неї хвора дитина і терміново потрібно грошітна лікування, на коліна падала, в груди билася, щоб позичити їй гроші, наївні велися, а грошей своїх так і не отриували! Але більше всього вражає, що на неї було відкрито 9 заяв в міліції, і жодних дій не проводилося! Складалося враження, що в міліції має "своїх"! Це людина яка не має совісті, в неї генетично злакладено бути Худобиною!
Івану 27.06.2015, 03:50 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.