Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Миколаївщині трапились два ДТП з ВАЗами

15 липня 2014, 20:55
Дата ефіру/події: Вівторок, 15 липня 20:55

Чорна доба для Вазівок на Миколаївщині. Там сталося одразу дві ДТП з суто російськими автомобілями. Наслідки аварій сумні: одна людина загинула, шестеро, серед яких двоє дітей, у лікарні.

Ніч, траса Братське-Вознесенськ. На вузькій дорозі не розминулися два Вази. З незрозумілих поки причин 5-ка вискочила на зустрічну і протаранила іншу автівку. Удар був такої сили, що легковики розлетілися врізнобіч на кілька метрів один від Одного. Наслідки аварії трагічні: 40-арічний призвідник ДТП загинув. Його пасажира та двох - з 4-ки, серед яких трирічна дитина, ушпиталено.

Постраждалий водій:

- Двигался на автомашине ВАЗ-2104 со стороны Братского, перед спуском вышла навстречу машина "пятерка", бежевого цвета, в лоб. Начал срезать, я начал тормозить, он уходит в сторону, там деревина була, он удар пошел в мою сторону.

Постраждали діти і ще в одному лобовому зіткненні Вазівок. Аварія сталася у Врадіївському районі.

Родина Вазом 6-ї моделі їхала на відпочинок. Та дістатися місця призначення їм завадив нетверезий кермувальник Лади. На шаленій швидкості він утратив кермування й буквально зніс з дороги зустрічного легковика. Внаслідок ДТП на лікарняне ліжко потрапили дружина водія, його 17-річна сестра і 9-річний син. Після скоєного наїзду призвідник пригоди намагався підкупити постраждалих, аби уникнути відповідальності

Павло, постраждалий водій:

- Навтречу мені со сторони Березок їхала машина ВАЗ-2108 по встречной полосе, даже черкал обочину. Я як побачив, начав брати вливо, так само на встречную виїзжати, тікати від нього. Він тоже начав на мене їхати, проізошло столновение.

Сам винуватець дтп заперечує, що кермував напідпитку.

Після проведення відповідних експертиз ступінь вини порушника вирішить суд.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Це падло з миколаівки розтрощило три вісімки положило в лікарню трое людей і продовжуе пити .
І наср(.)ть ему на всех. Купив знову машину і літае по трасі бєз прав на підпитку. Садити таких треба
Лишити прав керування назавжди
грек 14.10.2014, 09:50 ответить
Автор, ты что "навеселе"? Пиши грамотно! Одни ошибки. Жуть.
Наталия 25.07.2014, 12:36 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.