Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 9 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Житомирщині закохані спробували пограбувати ювелірну крамницю

15 липня 2014, 22:01
Дата ефіру/події: Вівторок, 15 липня 22:01

Закохані на Житомирщині все планували, як у гарному кіні. Квіти, шампанське і, звісно ж, золоті обручки. Та фінал для молодят виявився не дуже втішним. Адже аби мати весільні оздоби, парочка вирішила пограбувати ювелірну крамницю. Зловмисників затримали правоохоронці. Тож тепер руки наречених прикрасять міліційні кайданки.

Ювелірну крамницю в райцентрі Житормирської області парочка закоханих вирішила обібрати перед своїм весіллям. Якийсь час готувалися і врешті зважилися на напад. Пістолети, прикриті обличчя і аж два авта - все як у трилері. "Бонні та Клайд" завітали до закладу серед білого дня, з двома друзями. Та не врахували, що продавчиня встигне натиснути "тривожну кнопку". Грабіжники взяли кілька таць із коштовностями, покинули пістолета й прожогом кинулися до заведених машин, де чекали спільники. Правоохоронці, котрі приїхали на місце за викликом, знайшли лише зв'язану працівницю й негайно подалися слідом за нападниками. Далеко ті не втекли.

Юрій Крошко, заступник керівника УМВС України в Житомирській області:

- В результаті вжитих заходів затримано 4 мешканців міста Коростеня, які прибули в м. Володарськ-Волинський на двох автомобілях.

Двоє із них зайшли в магазин вказаний, скоїли розбійний напад. Інші двоє - знаходились за кермом вказаних автомобілів. Після скоєння, злочинці на цих же автомобілях покинули місце скоєння злочину.

При них виявлено пістолет, під патрон "Флобера", а також речові докази - ювелірні вироби, які були викрадені під час розбійного нападу. Під час скоєння злочину вони одягли маски, одягли одяг с капюшонами, темний одяг, і використали, як я вже сказав, пістолет, який на місце пригоди і загубили.

Усі затримані мешканці сусіднього Коростеня. Віком від 19 до 25 років. Нині кожен розповідає свою історію.

Затримана:

- К пятиэтажке подъехали, я высадила, получается он ушел, и после этого он пришел, принес пакет золота. И все. И получается мы выехали. До такой степени страшно было, что я уже ехала быстренько, я проехала получается, и нас задержала милиция.

Затриманий:

- Запитання журналіста: Чого ви тут взагалі знаходитесь?
- Відповідь: Да так, шел случайно, присел посидеть. Я ничего не буду говорить вообще. Случилось горе, беда. No comment.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження й вирішують питання про обрАння міри запобіжного заходу для всіх затриманих. Тим часом, є обґрунтовані підозри, що дехто з грабіжників причетний до інших аналогічних злочинів.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.