Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У столиці стріляли в головного еколога Київщини

17 липня 2014, 21:53
Дата ефіру/події: Четвер, 17 липня 21:53

Розстріляли біля місця роботи. У столиці незнайомці випустили шість куль у керівника Держекоінспекції в Київській області Олександра Зайченка. Поранений чиновник у лікарні, нападників шукають правоохоронці.

Марина Борисполець, кореспондентка:

- Виконуючий обов'язки керівника Державної екологічної інспекції в Київській області Олександр Зайченко саме вийшов зі свого авта і прямував на роботу. Однак не дійшов кілька метрів. На нього налетіли незнайомці й одразу почали стріляти.

Сталося це опів на дев'яту ранку. Злочинці діяли швидко.

Руслан Антонюк, перший заступник керівника Держекоінспекції в Київській області:

- Двоє невідомих осіб підійшли ззаду і почали впритул його розстрілювати, було шість зроблено вистрілів, тут, в принципі, гільзи з набоїв валялися, тут ви бачите сліди крові, ось вони трохи підсохли.

У головного еколога Київської області не влучила лише одна куля. Решта - п'ять - поцілили в ноги. Пораненого ушпиталили й одразу прооперували. Нападники втекли з місця події блискавично. Облич вони не ховали.

Руслан Антонюк, перший заступник керівника Держекоінспекції в Київській області:

- Їх обличчя були відкриті, вони були вдягнуті в обичних світлих брюках і в сорочках, років 25-30, їх бачила одна наша представниця, але вона не звернули уваги, вона була в шоці і бачила, як Олександр Петрович впав.

Юлія Шевчук, помічник керівника Подільського РУ міліції м. Києва:

- За фактом нападу на посадовця екологічної інспекції в Київській області відкрито кримінальне провадження за статтею 296 кримінального кодексу України - це хуліганство. Правоохоронці проводять всі необхідні оперативні заходи для того, аби встановити осіб, які вчинили це кримінальне правопорушення.

Натепер правоохоронці з'ясували, що стріляли в чиновника з травматичної зброї. Тим часом колеги Олександра Зайченка певні: постраждав він через свою професійну діяльність. Хоча на посаді лише два місяці, а вже виявив в області чимало екологічних порушень.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.