Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Фальшиве мінування паралізувало київський вокзал

25 липня 2014, 21:09
Дата ефіру/події: П’ятниця, 25 липня 21:09

Київ замінований... Протягом дня столична міліція отримала анонімні повідомлення про ймовірність вибухів на 7-ми об'єктах, зокрема: 5-му каналі, центральному залізничному вокзалі й Вокзальній станції метро. Люди, що не могли потрапити до підземки та на потяги, були перелякані.

Кияни й гості міста, які звикли до безперебійної роботи підземки, шоковані. Вона - закрита! Чому - міліція ані пари з вуст.

- А что случилось?

- По зв'язкам з громадскістю, знаєте де.

З надією пасажири стоять біля входу - можливо, незабаром відчинять. Та очі наливаються жахом, коли з-за дверей станції виходять працівники швидкої. Лікарка каже - самі в режимі очікування.  

- Мы дежурим, спрашивайте у милиции.

Микита, мешканець м.Броварів:

- Я здесь минут 20, и все перекрыто. Пришел сюда - тут тоже закрыто, милиционер ничего не говорит, я спросил, в чем причина, я говорю: хоть другие станции работают - они говорят - да, с других станций я могу добраться.

У чому причина, стає зрозуміло, коли приїжджають сапери та кінологи. Їх працює кілька бригад. Виявляється, отримали повідомлення про ймовірно закладену вибухівку і в будівлі центрального залізничного вокзалу.

Пасажири лютують. На перон потрапити - зась. 

- Мы на поезд! У меня через 10 минут поезд!

- Через подземный переход.

- Какой подземный передход?

- Мне нужно срочно передать информацию на поезд.

Денис, мешканець м. Києва:

- Заминирован вокзал в данный момент, заминировано метро, никто не знает, есть ли там бомба, это ужасно, на самом деле.

Виявляється, протягом дня аноніми сповістили міліціянтів про замінування ще п'яти об'єктів у трьох районах столиці - Голосіївському, Подільському та Печерському. Звідки лунали дзвінки, нині тільки з'ясовують. Мін не знайшли - робота усіх об'єктів поновлена.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.