Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Рівненщині дитина згоріла у копиці соломи

5 серпня 2014, 00:48
Дата ефіру/події: Вівторок, 5 серпня 00:48

П'ятирічна дівчинка згоріла живцем на Рівненщині. Дитина разом з троюрідною сестричкою бавилася на подвір'ї, аж раптом спалахнула копиця соломи. Рідні кинулися рятувати збіжжя. Яни одразу не шукали, бо були впевнені, що вона злякалася вогню і просто сховалася.

П'ятирічна Яна разом з сестричкою щойно повернулася з річки. Її тітка саме готувала дітям обід і доглядала за найменшим хлопчиком. Раптом жінка побачила, як спалахнула копиця з сімдесятьма тюками соломи. Одна з дівчаток побігла по дорослих, де поділася інша - ніхто не помітив.

Марія, тітка загиблої:

- Вони разом там гралися. Я малого колисала - він встав. Юля прибігає, вони тільки з річки прийшли. Вони там разом були. Ми думали, що вона втекла. Прибігає, каже, що горить. Я в вікно. А вже смолоскип. Воно вище дерева, вище всього. 

Пані Євгенія каже: ще до приїзду рятувальників до погорільців збіглося все село. Люди допомагали як могли.

Євгенія, сусідка:

- Ми почули крик, і я з відром води біжу туди, а там вже димить. Дівчата подають - нема нікого, від річки хлопці прибігли, стали воду лляти, потім пожарню викликали. Приїхала пожарня з Берестечка, а потім вже наша Радивилівська.

Малої ж ніде не було, шукали її по всьому селу. Міркували: дівчинка могла просто злякатися й утекла. Хоча найстрашніше припустили одразу, та знайшли малу, лише коли загасили полум'я.

Євгенія, сусідка:

- Зразу догадувались. Там така яма була, думали, що вона впала в ту яму. Руками там все вичищали - не знайшли. Під чіткою тюки зложені і сітка. І вона тако сиділа за сіткою головою стуляне, і видно, тюк впав на нього, і воно втекти не мало як. Так ми думаємо.

Дмитро Мельник, співробітник ГУ Держслужби з надзвичайних ситуацій в Рівненській області:

- Шансу абсолютно не було ніякого, тому що опіки були настільки глибокими, що просто були несумісні з життям. Орієнтовна причина пожежі - це дитячі пустощі з вогнем, проте остаточну причину пожежі встановлять працівники міліції.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.