Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Черкащині ревнивець забив на смерть кохану

12 серпня 2014, 21:48
Дата ефіру/події: Вівторок, 12 серпня 21:48

Любовний трикутник з трагічними наслідками на Черкащині. Чоловік застав співмешканку в обіймах іншого й відлупцював її до черепно-мізкової травми. За кілька годин жінка померла.

Того фатального вечора жінка завітала до сусіда поскаржитися на життя. 

Постраждалий:

- Прийшла сусідка до мене, каже, шо чоловік її обіжає, каже: можна в тебе побуть трохи? Ну побудь. Побула вона, з нею по чарці випили, туди-сюди.

Після застілля гостя задрімала в коханця. Саме в його будинку ревнивець і застав співмешканку. Але спочатку дісталося господареві. 

Постраждалий:

- Він прибігає, вириває двері, бере полутеричину, мене начав бить, я кажу: нащо ж ти б'єш мене?

Від розлюченого чоловіка коханець дременув і сховався в батьків. Та ревнивця вже було не зупинити. Він з кулаками й палицею з цвяхом накинувся на кохану.

Вадим Кутовий, керівник Шполянського РВ міліції:

- Надійшло повідомлення, що біля кафе в одному з сіл Шполянського району знайдено жінку з тілесними ушкодженнями, в ході виїзду на місце події було встановлено, що тілесні ушкодження жінці наніс її чоловік, жінку доставлено до ЦРЛ.

Врятувати життя постраждалій медикам не вдалося, від черепно-мізкової травми жінка померла. Правоохоронці одразу затримали вбивцю. Він зізнався у скоєному.

Затриманий:

- Я коли зайшов у літню кухню, ну начав наносить удари і йому, і їй по тілу, по голові. Це було просто не перший раз уже, я її все время прощав, а воно накопичилося, накопичилося, то там чув, то з тим, то з тим, і цей сусід, шо рядом, казали хлопці, шо наверно з ним, ну я не вірив.

Тепер черкаському ревнивцеві загрожує до 15 років за ґратами. А без батьків залишилося двоє неповнолітніх дітей.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.