Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 18 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Крадії-наркомани в Знам'янці обібрали дев'ять квартир

14 серпня 2014, 21:50
Дата ефіру/події: Четвер, 14 серпня 21:50

Квартирників, котрі продовж двох місяців встигли обібрати дев'ять помешкань, затримали кіровоградські правоохоронці. Після чергової вдалої справи грабіжники подалися відпочивати на море. Там їх і схопили.

Для двох 35-річних наркоманів зі стажем все дозвілля зводилося до пошуку грошей на чергову порцію дурману. На роботу бажання влаштовуватися не було, тож видивлялися те, що легко лежить, аби потім перепродати. Коли ж угледіли, що сусіди поїхали на відпочинок - вирішили спробувати себе як квартирники.

Підозрюваний:

- Сломали решетку на окне, выдавили окошко, залезли в квартиру, украли драгоценности, деньги… Деньгами, драгоценностями распорядились по личным нуждам.

Лише наступного дня інші сусіди побачили зірвані ґрати й зателефонували власникам помешкання.

Катерина, родичка постраждалих:

- Позвонив, ну, друг сім'ї, моїй дочці позвонив, що квартиру ограбили, обворовали, що відкрили і так… Зразу ж приїхав сюди зять мій, визвали міліцію, і, значить, в присутності міліції вже зайшли, подивилися. Виявили, що зник сейф, в якому були гроші і коштовності.

На цьому злодії вирішили не зупинятися - шукали нових жертв. Продовж двох місяців чоловіки обібрали ще вісім осель. Награбоване здавали до ломбардів. На отримані гроші вирушили на відпочинок до моря. На території сусідньої області спритників і затримали кіровоградські оперативники.

Андрій Гулий, керівник Знам'янського МВ міліції:

- Частково вилучено вироби із золота та інших дорогоцінних металів, а також деякі речові докази по іншим квартирним крадіжкам. На даний час триває слідство.

За протизаконні оборудки кримінальний дует можуть посадовити за ґрати на 6 років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.