Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 11 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Міліція розшукує киянина, котрий облив дружину кислотою

14 серпня 2014, 22:05
Дата ефіру/події: Четвер, 14 серпня 22:05

Облив кислотою дружину перед очима у власного сина. Інцидент стався в Києві на масиві Троєщині. Ввечері після роботи чоловік зустрів кохану з півлітровою банкою рідини і вилив все на жінку. Поки вона змивала хімікат і викликала швидку, кривдник утік. Тепер його розшукують і правоохоронці, і рідні постраждалої.

Перший поверх багатоповерхівки на Троєщині. Саме тут кілька днів тому і сталося лихо. Мовчки, без попереджень і пояснень, чоловік, з яким жінка прожила у шлюбі 8 років, вихлюпнув їй в обличчя півлітра кислоти.

Олександр Ільницький, брат постраждалої:

- Сестра з дитиною заходила додому, коли открила двері, то чоловік дістав з пакета півлітрову банку рідини, сестра помітила, що він хоче вилити на неї, і заходила з дитиною, прикрила дитину, і всю цю рідину получила на обличчя, на тулуб.

Увесь цей жах бачив 6-річний син подружжя. Сусіди не пригадують, щоб пара сварилася, чи чоловік був агресивним.

Юлія, мешканка м. Києва:

- Я как-то их редко видела, вроде молодая семья, ребенок маленький, нормально вроде жили, а то вчера увидели милицию и обяснили, что вот такая ситуация произошла, почему-как, мы не знаем.

Нині постраждала в офтальмології. В жінки тяжкі опіки шкіри, але найперше завдання медиків - допомогти Наталії бачити.

Олександр Ільницький, брат постраждалої:

- Дуже в тяжкому стані, пошкоджені очі, обличчя, шия, руки, 3 ступеня опіки, счас намагаються врятувати зір, потім будем займатись пересадкою, пластичною операцією.

Брат постраждалої організував з друзями чергування під будинком, де востаннє бачили Ігоря Воякіна. Рідні його жертви переконані - чоловік зраджував дружину.

Олександр Ільницький, брат постраждалої: 

- За два тижні до скоєного він познайомився з дівчиною, котра мешкає в цьому будинку, на протязі тижня вони зустрічались, він дружині казав, шо на роботі, а насправді не ходив з моменту знаймоства.

Версії злочину в міліції поки не повідомляють. За скоєне кривдникові загрожує до 8 років позбавлення волі. 

Юлія Приймак, помічник керівника Деснянського РУ міліції в м. Києві:

- Правоохоронцями розшукується громадянин України Воякін Ігор Володимирович, чоловіка, якого розшукує міліція, бачили родичі потерпілої, тобто він у Києві, особу встанволено, є фотознімки.

Тому всім, хто побачить підозрюваного, радять телефонувати до міліції.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.