Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Луганщині поховали прикордонників-патріотів, вбитих "Градом" з РФ

14 серпня 2014, 22:56
Дата ефіру/події: Четвер, 14 серпня 22:56

Україна продовжує ховати своїх синів. Чотирьох прикордонників, які загинули 11-го серпня внаслідок артобстрілу біля Юганівки, провели в останню путь на Луганщині. Попрощатися з вояками прийшли сотні людей.

Селище Марківка, що на Луганщині - у скорботі. Черговий артобстріл з території Росії позбавив життя одразу чотирьох місцевих мешканців - прикордонників. Це сталось 11-го серпня поблизу Юганівки.

Олексій Гавель, керівник штабу Луганського прикордонного загону:

- З колишньої "братської держави" був артобстріл, епіцентр взрива снаряда був якраз там, де наші бійці були. Вони з честю і гідністю виконали свій службовий обов'язок і забезпечили мир та спокій нашого українського народу. 

Ірина Веригина, в.о. голови Луганської облдержадміністрації:

- Якщо з однієї сторони ідуть нам Гради, міномети, жива сила, вони вбивають наших людей, наших дітей, а з іншої сторони вони намагаються грати і допомагати нам якоюсь гуманітарною допомогою або гуманітарним конвоєм. Я вважаю, що Україна - сильна, незалежна держава, у нас живуть патріоти, і нам досить у самих і хліба, і іншої допомоги, яка у нас є. 

Попрощатися і провести в останню путь вояків прийшло чи не все селище. Володимир Шило, Давид Дзідзінашвілі, Сергій Андрієнко, В'ячеслав Акунін були не просто патріотами своєї країни та добрими армійцями. Вони були люблячими чоловіками й татусями.

Віктор Черник, голова Марківської райдержадміністрації:

- Весь район сумує за ними. Хлопці хороші, добросовісні, сім'янини. Осталися діти у них. Діти от 24 років такі. Пользувалися вони, сказать, заслуженим авторитетом у нашому районі. Скорбить весь Марківський район за цими хлопцями, і весь Марківський район налаштований на те, щоб война ця прекратилася.  

Місцевим мешканцям, навіть тим, хто не був знайомий із загиблими, важко стримати сльози. Довга жалобна процесія простяглася центральною вулицею селища. У натовпі були і люди похилого віку, і молодь. Всіх їх поєднала скорбота за полеглими земляками та прагнення вшанувати тих, хто віддав своє життя за рідну землю.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.