Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Полтавщині виявили плантацію конопель

19 серпня 2014, 22:17
Дата ефіру/події: Вівторок, 19 серпня 22:17

На галявину конопель натрапили правоохоронці. Зловмисники посіяли марихуану у лісі, і навіть сигналізацію підвели, аби зберегти свій врожай.

Працівники Новосанжарського райвідділку блукають лісовими хащами. Сьогодні вони полюють на заборонені рослини.

Сергій Марченко, оперуповноважений відділу Полтавського МУ міліції:

- До нашого оперативного підрозділу надійшло повідомлення про те, що невідомі люди на території Новосанжарського району вирощують коноплю, яку згодом збираються збувати на території міста Полтави.

Після тривалих пошуків - нарешті натрапили. Жодних під'їздів, суцільні чагарники й ледь помітні колії від автомобільних шин. Охайні грядки з яскраво-зеленими двометровими кущами. По периметру сітка з сигналізацією. Почувши її звук, охоронці плантації хутко втекли.

Максим Курбанов, слідчий Новосанжарського РВ міліції:

- Зараз, на даний час, ми перераховуємо рослини. Рослин близька кількість 110 кущів. Також на цій ділянці розміщено намет, в якому розміщені речі тих людей, які охороняли цей об'єкт.

Спальні мішки, криниця з водою і навіть обладнання для переробляння врожаю. Та головний доказ у справі - конопляні кущі. Кожного треба викопати. Обережно й обов'язково з корінням. 

З прибиранням врожаю оперативники впоралися вже затемна. Усе завантажили й доправили на експертизу. Нині шукають горе-аграріїв.

Сергій Марченко, оперуповноважений відділу Полтавського МУ міліції:

- На даний час тривають оперативно-розшукові заходи зі встановлення осіб та затримання осіб, які причетні до данного злочину. В Новосанжарському райвідділі відкрито кримінальне провадження по ст.310 - це незаконний посів наркотичної речовини.

Якщо пощастить, конопельні фермери відбудуться величезним штрафом, якщо ні - сидітимуть три роки за ґратами.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.