Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

EMMYS 2014: Найкращим режисером драматичного серіалу став Керрі Фукунага ("Справжній детектив")

26 серпня 2014, 12:50
Дата ефіру/події: Вівторок, 26 серпня 12:50

У Лос-Анджелесі завершилася церемонія вручення нагород "Еммі-2014", яка стала 66-ю в історії. Щорічно в рамках заходу нагороджуються найкращі телепрограми року, що виходять у прайм-тайм. "Еммі" вважається головною телевізійною премією в Америці, котра вважається еквівалентом "Оскара". Тому на червоній доріжці можна було побачити практично всіх зірок нашумілих серіалів - Ніколая Костер-Вальдау, Пітера Дінклейджа та інших акторів з "Гри престолів", Меттью Макконахі і Вуді Гаррельсона зі "Справжнього детектива", Джима Парсонса, Келлі Куоко та решту з "Теорії великого вибуху", Кері Вашингтон, Клер Дейнс і багатьох інших.

"Справжній детектив" - серіал-новобранець, який за один сезон примудрився стати культовим і підняв серіальну планку на висоту справжнього авторського кіно (дивіться в ефірі НТН наприкінці вересня), саме тому статуетка за найкращу режисуру драматичного серіалу пішла до Керрі Джоджі Фукунага - виконавчого продюсера, режисера-постановника серіалу.

"Це дивно, і мені складно підібрати слова", - сказав Фукунага.

Режисерові, який зняв всі вісім епізодів першого сезону, в кіноіндустрії приписали ультра-кінематографічний погляд, саме тому, коли творець серіалу Нік Піззолетто познайомився з ним, не було сумніву, що саме цей режисер візьметься за виробництво шоу.

Ходили чутки, що другий і третій сезони серіалу віддадуть іншому режисерові, коли Керрі залишиться тільки виконавчим продюсером, однак пан Пізолетто розвінчав ці чутки:

"Це голлівудські плітки, справа в тому, що багатьом талановитим і знаменитим режисерам довелося відмовляти, тому що містер Фукунага - це очі шоу, тільки він може реалізувати саме ту картинку, яку бачить глядач і яку відзначили критики".

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.