Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Хвора на ДЦП дівчинка потребує допомоги

27 серпня 2014, 20:33
Дата ефіру/події: Середа, 27 серпня 20:33

А зараз просимо вашої особливої уваги. 8-річній Катрусі з Київщини потрібна допомога небайдужих людей. Дівчинка хвора на дитячий церебральний параліч. Вона не сидить і не розмовляє. Вилікувати малу можуть за кордоном. Китайська клініка погодилася її взяти. Та на це потрібні величезні гроші, яких у родини немає.

Катрусі - вісім років. Вона щира до незнайомців. Утім, виявити свої емоції може лише ледве вловимою усмішкою. Попри вік, дівчинка не вміє сидіти, ходити й розмовляти. А все тому, що народилася передчасно.

Ніна Дяченко, мати хворої дівчинки:

- В эту ночь мне стало резко плохо, поднялось давление, начали отказывать почки, и врачи приняли решение, чтобы спасти мне жизнь, нужно было извлечь ребенка. Она недоношенная родилась, на тридцатой неделе, с весом один килограмм, рост 36 сантиметров.

У Катрусі складний діагноз. Вона проходила реабілітацію в українських клініках. Проте, результат невтішний.

Віктор Чернишенко, лікар-педіатр:

- Дитя тяжке, дитячий церебральний параліч, двійна геміплегия, мама занималась єю дуже інтенсивно, но результати посредственні, нельзя сказать, шоб там якісь хороші здвиги були.

Нині дівчинку готові взяти китайські медики. Обіцяють - Катруся зможе сидіти і, можливо, ходити. Проте, на лікування потрібна величезна сума. Дитина має пройти шість курсів реабілітації. Кожен з яких коштує 200 тисяч гривень. Проста родина з Фастова таких грошей не має. Мама нині в декретній відпустці. Адже має ще одну донечку. А батько працює в службі охорони. На сім'ю його зарплатні ледве вистачає.

Ніна Дяченко, мати хворої дівчинки:

- У нас ни одной прививки нет из-за диагноза, Катя очень часто болеет, каждый раз надо антибиотики, собрать нам такие деньги просто нереально.

Зволікати з лікуванням вже нікуди, кожен місяць для дівчинки - як вирок. Що старша вона, то менше шансів на одужання. Тепер вся надія цієї родини лише на небайдужих людей.

Ніна Дяченко, мати хворої дівчинки:

- Я обращаюсь ко всем неравнодушным людям: помогите нам собрать эту непосильную сумму, потому что от этого зависит развитие моей доченьки, я думаю, что это наш последний шанс. Хочется услышать долгожданное слово "мама".

Карта ПриватБанку 5168742013056167.
Телефон мами (Ніна Дяченко) 063 763-80-76.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.