Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Хворій дівчинці необхідна допомога

28 серпня 2014, 19:39
Дата ефіру/події: Четвер, 28 серпня 19:39

А зараз просимо Вашої особливої уваги! Допомога небайдужих людей потрібна трирічній Маргариті Пилипець. У дівчинки страшна недуга - злоякісна пухлина мізку. Українські лікарі зарадити безсилі, не врятувала малої й закордонна операція. Утім, надія є. Може допомогти дорога хіміотерапія.

Маргариті - три рочки. У вересні дівчинка мала б іти до дитсадка, але спершу батьки вирішили оздоровити дитину на морі. Проте після відпочинку в неї з'явилися дивні симптоми: піднялася висока температура й порушилася координація рухів.

Олександр Пилипець, батько хворої дівчинки:

- Вона каже: везіть мене до доктора, що не характерно для 3-летньої дитини. Вези мене до доктора, у мене голова болить, нехай мені зробить укол, потім що мене болить голова.

Медики шокували батьків діагнозом - у маленької Маргаритки рідкісне онкозахворювання - нейроектодермальна пухлина. В Україні її не лікують. Операція за кордоном вартувала 45 тисяч доларів. Обіцяли поставити дівчинку на ноги.

Світлана Лясевич, мати хворої дівчинки:

- На ранок після операції нам сказали, що, на жаль, пухлина практично на місці, видалено 1/3, хірург далі не міг просуватися, тому могли бути необратимі процеси - сліпота або глухота.

Після операції в дитинки відняло правий бік. Тепер вона все робить лівою ручкою. Права - не рухається. Маргаритка навчилася терпіти біль і жити з катетером.

- Ну, чего ты плачеш? Все будет хорошо, скоро мы поедем к доктору и доктор полечит тебе ножки, мы же договорились, да?

Поки ж їй навіть ходити тяжко. Дівчинка щоразу усміхається, коли їй вдається звестися на ніжки і ступити кілька кроків. У сльозах - батьки. Маргариті терміново потрібна хіміотерапія. В Україні такої не роблять. Малу зголосилися взяти на лікування в Білорусі.

Олександр Пилипець, батько хворої дівчинки:

- Захворювання досить рідкісне. Воно навіть в класифікації світової ВООЗ - воно там не класифіковане, воно існує, але що це та як з ними боротися, знають одиниці в усьому світі. Але ось в Білорусі теж фахівці є. Ми сподіваємося на їх допомогу. Курс хіміотерапії плюс можлива пересадка кісткового мозку.

Лікарі виставили рахунок - 70 тисяч доларів. Таких грошей у родини немає - все віддали на першу операцію. І поки батьки збирають потрібну суму, Маргарита лівою ручкою вирізає сніжинки - готується до нового року. Адже найближчі 6 місяців їй доведеться пробути в лікарняній палаті.

Банк "Надра"
Рахунок № 29245270002773,
МФО 380764,
ЄДРПОУ 20025456
Призначення платежу: Поповнення поточного (карткового) рахунку № 82289864, Пилипець Олександр Анатолійович.

Телефон:(067) 216-40-09 Олександр (батько).

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.