Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 10 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Дніпропетровщині припинили діяльність банди наркоторгівців

9 вересня 2014, 22:20
Дата ефіру/події: Вівторок, 9 вересня 22:20

Шість тисяч доз наркотиків, гроші, вогнепальна зброя, дорогі автомобілі. Весь цей крам вилучили у злочинного угруповання на Дніпропетровщині. Семеро його активних членів продовж тривалого часу виготовляли й збували синтетичний дурман.

Свою масштабну діяльність наркодилери розгорнули у двох містах області - Нікополі та П'ятихатках. Семеро членів банди, більшість з яких раніше вже мали тюремні терміни, діяли зухвало й законспіровано. Завдання для правоохоронців - упіймати всіх разом - було не з легких. Тому влаштували засідки водночас у кількох місцях.

Валерій Кузьменко, керівник управління ГУ МВС України у Дніпропетровській області:

- Каждый из членов группы был задержан с огнестрельным оружием. У одного участника группы при себе пистолет ТТ - патрон в патроннике. У другого участника группы 5 единиц огнестрельного оружия и боеприпасы - две гранаты. Избежали столкновения, перестрелок, все были застигнуты врасплох.

Крім зброї, престижних машин і грошей, здобутих завдяки злочинам, у членів банди знайшли й вилучили майже шість тисяч доз наркотиків.

Тетяна Тверезовська, керівник відділу ГУ МВС України у Дніпропетровській області:

- Працівниками вилучено близько 500 грамів психотропної речовини "метамфетамін", близько 20 грамів наркотиичного засобу "морфін" та близько 1500 мілілітрів особливо небезпечного наркотичного засобу "опій ацетильований".

За цінами "чорного" ринку вартість цього "зілля" - майже шістсот тисяч гривень. Правоохоронці твердять: це лише верхівка айсберга.

- Доход этой группы составлял около двух миллионов гривен в месяц.

Нині всі злочинці кубла під вартою. За зберігання зброї та розповсюдження наркотиків в особливо великих розмірах торгівцям загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.