Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Хлопчик зі страшними опіками потребує допомоги

19 вересня 2014, 21:23
Дата ефіру/події: П’ятниця, 19 вересня 21:23

Термінової допомоги потребує 15-річний Денис Білобородов із Вінничини. Хлопця на залізничній станції вразив струм - 27 тисяч вольт. Підліток дивом вижив, пjпри численні тяжкі травми й опіки 55 відсотків шкіри. Йому зробили вже три операції, на черзі - ще кілька. Нині школяр бореться за життя в обласній лікарні. Медики дають втішні прогнози. Проте на лікування й реабілітацію потрібні великі гроші, яких родина Білобородових не має. Вся надія - на небайдужих до чужого горя людей.

Діана не відходить від свого сина ні на мить. Жінка і днює, і ночує в палаті опікового відділу вже другий тиждень. Каже: що Денис прийшов до тями та врешті розплющив очі - вже диво, на яке навіть не сподівалися.

Діана Білобородова, мати постраждалого:

- Это чудо, потому что он пришел в себя, он уже все помнит, он разговаривает и руками, и ногами двигает.

Того злосчасного дня 15-річний Денис разом із приятелем прогулювався на залізничному вокзалі Жмеринки. Станція вузлова - потягів завжди багато, хлопець підійшов занадто близько до вантажного - далі яскравий спалах і темрява. Як виявилося - школяра вдарив струм, 27 тисяч вольт.

Діана Білобородова, мати постраждалого:

- Прибежал его друг, тоже толком ничего не мог сказать, сказал, что его забрала скорая в нашу железнодорожную больницу Жмеринки. Мы с мужем побежали туда, и там на месте нам уже сказали, что он получил электротравму. В 27 тысяч вольт он получил. И тоже толком ничего не говорят. Все это выдавали так… Понятно ,что они нас щадили.
Он не помнит ничего. Целые сутки у него выпали из памяти. Полностью.

Нині лікарі опікового дивом дивуються. Кажуть, такі травми - смертельні. Електророзряд потрапив хлопцеві в голову та вийшов через хребет. Нині там - випалені дірки. Також у підлітка численні тяжкі забиття та обпечено 55 відсотків шкіри.

Володимир Зеленько, опіковий хірург Вінницької обласної лікарні:

- Значні екектроопіки, загальну тяжку електротравму та опіки полум'ям від одежі ,яка згоріла. Було зроблене все можливе, щоби зберегти життя. За цей час було зроблено три операції. Стан залишається ще важким.

Попереду в Дениса ще кілька складних операцій. Хлопець відчайдушно  бореться за життя. І це надихає весь медперсонал.   

Діана Білобородова, мати постраждалого:

- Как наш врач сказал: каждый день - это шанс, и то, что я вижу- каким его привезли и то, что у вас сейчас -  я, говорит, не знаю, кто за вас молится, но это - чудо.

Прогнози медиків втішні. Проте для подальшого лікування та реабілітації потрібні десятки тисяч гривень.

Володимир Зеленько, опіковий хірург Вінницької обласної лікарні:

- Фах наших лікарів і нашої лікарні дозволяє провести самі складні втручання для лікувань таких хворих. Лікування такої травми вимагає величезних коштів. Вкладених у лікування хлопця. По тому, що було виділено нашою лікарнею - вже забезпечила. Але основний тягар лягає на батьків. Тому коштів на таке лікування тратисья дуже багато.

Родина вже витратила все, що мала, нині продає власний будинок і звертається по допомогою до небайдужих до чужого горя. Сім'я щиро вірить - Денис обов'язково стане на ноги і проживе довге і щасливе життя.

Допомогти фінансово родині можна, перевівши кошти на картку ПРИВАТБАНКу 5168 7553 7605 5303 на імя Костянтина Жигалова (хрещений Дениса).
Телефон матері Дениса 098 950 87 66.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.