Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 4 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Бійці одеського батальйону потрапили в страшну аварію

22 вересня 2014, 20:53
Дата ефіру/події: Понеділок, 22 вересня 20:53

Двоє міліціянтів загинули, 13 в лікарнях. Це наслідки моторошної ДТП на Дніпропетровщині. Звідки їхали правоохоронці й чому перекинувся їхній автобус - дивіться в ексклюзивному матеріалі.

З міста Сватового, що на Луганщині, до рідної Одеси. Три десятки бійців батальйону спецпризначення "Шторм" після місячного перебування в зоні АТО їхали в короткочасну відпустку. Шлях до власних домівок пролягав Дніпропетровщиною. Через втому неподалік селища Дмитрівки Нікопільського району 37-річний шофер автобуса заснув при кермі. За лічені секунди багатотонний "Мерседес" злетів у кювет.

В'ячеслав Баранов, співробітник ВДАІ Нікопільського району:

- Ушёл в правую сторону обочины с опрокидыванием. Пострадало 12 человек, два умерли на месте ДТП.

Згодом постраждалих спецпризначенців побільшало до тринадцятьох. Двох з них, що були в украй тяжкому стані - негайно доправили до обласного центру.

Сергій Риженко, керівник Дніпропетровської обласної лікарні ім. Мечникова:

- У одного черепно-мозговая травма, ранение глаза, повреждение роговицы. Мы его обследовали, направили в микрохирургию глаза для дальнейшего лечения. Второй ещё сложнее боец. У него тяжёлый перелом ключицы, тяжёлый ушиб грудной клетки, также черепно-мозговая травма.

Після кількох складних операцій 26-річний В'ячеслав Яковлев вже при тямі. Правоохоронець, якому поталанило вижити, згадує: за мить до перекидання автобуса почув галас товаришів. Останнє, що закарбувала пам'ять: кров по обличчю та нестерпний біль у голові й грудях.

В'ячеслав Яковлев, постраждалий:

- Попытался вылезти, но нереально. Два плеча не работают, одни ноги только. Меня за ноги вытянули. Несмотря на тяжёлые травмы, слава Богу, что я выжил, по сравнению, что сзади двое коллег ехали и погибли.

Нині водія, що заснув під час руху, тримають під вартою. За скоєння ДТП з тяжкими наслідками шоферові загрожує до десяти років ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Водитель был в состояние эфекта , потому что ему позвонили и сообщили что у него умер дедушка проживающей сним под одной кришай !
Вова 22.09.2014, 23:34 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.