Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 24 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Прем’єра спецпроекту НТН "Екстремальна колекція"

23 вересня 2014, 10:25
Дата ефіру/події: Вівторок, 23 вересня 10:25

4 жовтня о 14.00 телеканал НТН відкриває "Екстремальну колекцію" - збірку найкращого відео з усього світу з екстремальних видів спорту 2014 року.

"Екстремальна колеція" єднає найвидовищніші екстремальні види спорту з усього світу в єдиний телевізійний простір. Сноубординг, фрістайл мотокросс, повітряні акробатичні гонки, ВМХ (трюки на велосипедах), бейз джампінг (стрибки з парашутом), серфінг, скейтбординг, велотріал та багато-багато іншого, про що звичайний телеглядач, можливо, не чув і точно не бачив! Найкращі та найбільш відчайдішні екстремали з усього світу покажуть, на що здатна людина, і розкажуть свою історію.

"З 4 жовтня щосуботи ми відкриваємо сторінку екстриму на НТН. Перший проект – "Екстремальна колекція" - представляє собою найцікавіше відео зі світу екстриму та особисті історії людей, які присвячують своє життя екстриму та змаганням, - коментує новинку Олександр Журавський, програмний директор НТН. - НТН чітко тримається своєї стратегії якісного світового відео в ефірі. Ми сподіваємось, що наші телеглядачі оцінять і полюблять нові проекти "сторінки екстриму". Особливо молодь".

"Екстремальна колекція" включає 40 серій по 23 хвилини кожна. НТН показує по дві програми поспіль.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.