Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Хмельницькому напали на наркодиспансер

25 вересня 2014, 22:11
Дата ефіру/події: Четвер, 25 вересня 22:11

Дозу або смерть! Зухвалий напад скоєно на медсестру у Хмельницькому. Посеред білого дня просто в кабінеті замісної терапії обласного наркодиспансеру її атакував молодик. Погрожуючи пістолетом, вимагав 200 піґулок метадону. Проте працівниця виявилася не з полохливих.

Звичайний день, медсестра Тетяна Василишина, як завжди, на робочому місці робить замісну терапію колишнім наркозалежним. До кабінету має зайти черговИй пацієнт, аж раптом…

Тетяна Василишина, медсестра Хмельницького обласного наркодиспансеру:

- Незнайома людина прийшла і тримала невідомий предмет під пахвою, я подумала, шо це, може, бойовий якийсь пістолет…

Молодик вимагав терміново дати йому 200 піґулок метадону. Інакше - медсестрі буде непереливки. Проте жінка не розгубилася.

Тетяна Василишина, медсестра Хмельницького обласного наркодиспансеру:

- В голові, звичайно, промайнула в мене така думка - перекинути на нього стіл, но за столом - я ж не знаю, що в нього за цей. Но коли він мене вже назвав нецензурними  словами і пригрозив, я кажу: тихенько, я зараз тобі видам… Но тільки подумай про наслідки! Шо тобі буде за це…

І тут допоміг випадок. Пацієнтові, що стояв наступним у черзі під кабінетом, урвався терпець. Тож відчинив двері. За мить хлопчина скрутив нападника і добряче його відгамселив. На ґвалт збігся медперсонал диспансеру. Всі гуртом тримали вимагача до приїзду міліції.

Богдан Проскурняк, керівник Хмельницького обласного наркодиспансеру:

- Він його штовхнув від неї. Та так штовхнув, що той впав… на край стола. А там був ще й  кувшин. Ну і получив травму голови. Були викликані правоохоронні органи на цей випадок. Ну і наші працівники, значить, зайшли і гуртом тримали цю людину, контролювали, щоб він не втік.

Правоохоронці не забарилися. Вже за кілька хвилин зловмисник пояснював слідчим, чому скоїв напад. А заразом показав пістолета, яким залякував медсестру. Зброя виявилася іграшковою.

Затриманий:

- До мене позвонили з якогось нєїзвєстного номера з таксофона чи звідки - 2 хлопця… Сказали, шо ти нам должен гроші, на тобі оцей ігрушечний пістолет, і сказали, що єслі візьмеш 200 єдініц- ми тобі долги прощаєм і все буде добре… Вони мені грозили машину мою забрати, грозили, шо спалять… Угрожали мені.

Чи дійсно погрожували молодикові, і чи вживає він наркотики - правоохоронці з'ясовують. Проте зрозуміло одне - за зухвалий напад злочинець може потрапити за ґрати.

Володимир Рейман, керівник відділу УМВС України в Хмельницькій області:

- За даним фактом внесені відомості до Єдиного реєстра досудових розслідувань за ч.3 ст 308 кримінального кодексу України. За що міра покарання передбачає від 7 до 12 років позбавлення волі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.