Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Волині обстріляли чиновника

2 жовтня 2014, 21:58
Дата ефіру/події: Четвер, 2 жовтня 21:58

Обстріляли будинок голови Рожищенської райдержадміністрації на Волині. Напали серед ночі, коли чиновник працював за комп'ютером. Дріб пробив вікно та влучив у внутрішню стіну. Посадовець живий.

Вадим Дулюк мешкає у спальному районі міста. Зазвичай, розповідає, тут спокійно. Тієї ночі, згадує, він готувався до наступного робочого дня. Дружина вже спала в іншій кімнаті. Раптом пролунав постріл.

Вадим Дулюк, голова Рожищенської райдержадміністрації:

- Прямо в те місце, де я перебував, здійснили постріл - не знаю, з чого, яким чином, звідки. Немає у мене таких гострих стосунків з людьми в особистому житті, та й не зовсім  публічна людина був до цього. Якщо якісь такі мотиви, щоб залякати, як людину, як голову адміністрації, принизити, то я думаю, що це - дуже примітивно, і їхні сподівання дуже примітивні.

Щоб поцілити у вікно, зловмисник підійшов упритул до приватного будинку. Потім миттєво втік. Місцеві ж про стрілянину в сусіда дізналися вранці.

Юлія Олексюк, сусідка постраждалого:

- Тишина була, нічого чути не було вночі, проснулася - у них світилося світло, мені якраз світиться в спальню, я ще подумала: на роботу - зарано, може, в ліс по гриби збираються. А так нічого не чула до ранку самого.

Правоохоронці нарахували у вікні вісім отворів. Припускають, що стріляли з мисливської рушниці. Дробом.

Оксана Блищик, співробітниця УМВС України у Волинській області:

- При огляді місця події були вилучені зразки дробу, який буде передано на експертизу, і власне експертиза встановить, з якої саме зброї стріляли. Даний факт зареєстрований, уже розпочате кримінальне провадження за частиною 4 статті 296, ККУ, це - хуліганство.

Сам постраждалий переконаний - невідомі хотіли його налякати, адже влучити в нього було нескладно. Якщо нападників спіймають, їм загрожуватиме позбавлення волі на термін до семи років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.