Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 16 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Згвалтування та жорстоке вбивство у Харкові

2 жовтня 2014, 22:49
Дата ефіру/події: Четвер, 2 жовтня 22:49

У Харкові чоловік зґвалтував і порізав знайому дорогою з вечірки додому. Бідолашну покинув на місці злочину. Її знайшли тільки вдосвіта, коли допомогти вже було годі.

Мертве тіло виявили вранці у житловому будинку в спальному районі Харкова. У цій 16-поверхівці сходи - окремо від під'їзду. І навіть якщо жертва кричала - її ніхто не почув.

Ніна Данилівна, вахтерка:

- Ліфти стали обидва - і грузовий, і такий. А утром же ж люди йдуть: черний ход, лестница. Первой женщина йшла з собачкою гуляти, обнаружила. Вона сразу дежурній сказала: там ілі п'яний, воно ж темно ще в ето врем'я, ілі п'яний, ілі труп.

Сергій Дводненко, керівник відділу Московського РВ міліції м. Харкова:

- На 14 этаже одного из домов по улице Блюхера обнаружен труп молодой девушки, 85 г.р., с признаками насильственной смерти. Также было установлено, что она является жительницей соседнего дома.

Міліція швидко з'ясувала: того вечора жінка гостювала в цьому будинку. Додому пішла разом зі знайомим. Невдовзі знайшли чоловіка, що бачив нещасну останнім. Він навіть не намагався заперечувати, що лихо скоїв він.

Сергій Дводненко, керівник відділу Московського РВ міліції м. Харкова:

- Был установлен и впоследствии задержан гражданин 82 г.р., который проживает с потерпевшей по соседству.

- Я пил у товарища. Потом с подругой мы от него ушли и пошли домой. По лестнице, лифт не работал. Она почему-то пошла не вниз, а вверх. Там ее догнал и захотел вступить в половую связь.

Жінка взаємністю не відповіла, і тоді чоловік вдарив її - так, що знепритомніла.

Сергій Дводненко, керівник відділу Московського РВ міліції м. Харкова:

- От данных телесных повреждений она потеряла сознание. Он в свою очередь воспользовался ее беспомощным состоянием, изнасиловал ее, после чего лишил жизни.

- Почувствовал страх за то, что совершил. Боялся, что меня узнают. Я решил ее убить.

Вбивство було жорстоке. Безпорадну жінку ґвалтівник зарізав шматком люстерка з її власної косметички. Тепер нелюд за ґратами. Там чекає на суд.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.