Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 17 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Немирові затримали наркоторгівців

7 жовтня 2014, 23:05
Дата ефіру/події: Вівторок, 7 жовтня 23:05

Двох продавців марихуани затримали на Вінничині. Міліція спочатку вийшла на реалізатора, а тоді впіймала й постачальника. 5 кілограмів зеленої радості правоохоронці вилучили під час обшуку. Де брав зілля - хлопець так і не пояснив. Проте й цього досить, щоб потрапити за ґрати щонайменше на 5 років.

Наркобізнес по-немирівському. Один продавав оптом, інший реалізовував уроздріб. На черговій партії торговець і спіймався. Він збував 6 паперових згортків із зіллям, та прийшли по товар не ті клієнти. 

Ярослав, затриманий:

- Вони до мене позвонили. Спитали, чи є, чи немає. Я сказав, шо є. Знаю де. Треба, шоб ви мені дали гроші - я вам принесу траву.

Далі затриманий виказав постачальника. Виявилося, свої запаси хлопець поповнював у приятеля. Вже під час обшуку його помешкання міліціянти знайшли невеличку схованку.

- Що це таке - ми зараз побачим. Фасовка, все розфасовано, фасовочка, диви...

Майже півтисячі пакетиків, загалом 5 кілограмів марихуани вилучили в затриманого юнака. Хлопець пояснив такі немаленькі запаси незрозумілою пристрастю.

Олег, затриманий: 

- А де ви їх брали?

- Вирвав коло четвертого харківського. Триста з чимось пакетиків у бумазі, і в пакеті було трохи.

- Олєг, а де ви взагалі розповсюджували дані наркотичні засоби?

- Нігде.

- Що, взагалі, чи ви не успіли просто їх збути?

- Я їх і не збував би. Це шось найшло на мене.

За фактом збуту наркотичних засобів міліція розпочала кримінальне провадження. Хлопці затримані. Слідчі дізналися: в торгівлі зіллям на Вінничині юнаки не дилетанти.

Сергій Дудар, заступник керівника Немирівського РВ міліції:

- Вони не встигли їх всі розповсюдити. Але займалися вони цим діянням вже на протязі довгого часу. За даним фактом слідчим відділом Немирівського райвідділу порушено кримінальне провадження за ч.2 ст.307. а саме - збут наркотичних засобів. 

Обидвом торгівцям загрожує ув'язнення. Щонайменше 5 років за ґратами.

- Я б робив би і дальше. Підзаробляв би. Помагав би сестрі і мамі. Мама в мене хвора - серце. Осьо я їй зробив ще більше здоров'я.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.