Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві рецидивіст закатував та намагався спалити жінку

8 жовтня 2014, 22:57
Дата ефіру/події: Середа, 8 жовтня 22:57

Зґвалтував, убив та спалив. Зухвалий злочин проти 50-річної киянки скоєно в історичному центрі столиці. У занедбаному будинку знайшли понівечене тіло жінки зі спаленою головою.

Моторошне вбивство скоєно в цьому занедбаному будинку на Подолі. До двоповерхівки часто навідується неформальна молодь, наркозалежні та безхатьки. Цю залу для сексуальних втіх обрала й парочка киян. 

- Ее изнасиловали, убили, положили сумку на лицо и подпалили...

Саме так і закінчилося знайомство 37-річного чоловіка з п'ятдесятирічною містянкою. За кілька годин до трагедії вони познайомилися в кав'ярні. Жінка була засмучена звільненням з роботи. Зі слів кавалера, сама підійшла до нього.

- Вони познайомилися в кафе й випивали разом.

Утім після сексу чоловік раптово накинувся на партнерку. Кілька разів вдарив по голові цеглиною, перерізав бідолашній вени, а на обличчя накидав мотлоху, її особисті речі й підпалив.

Павло Прядко, кореспондент:

- Тіло загиблої знайшли за кілька годин після вбивства, та упізнати жінку було неможливо, а у вогні майже згорів її паспорт.

Чоловік, що наглядає за цим приміщенням, того вечора так само пиячив. Коли повернувся до будинку - зустрів правоохоронців.

- Здесь уже была вызвана милиция, были эксперты и тому подобное. Я посмотрел. Меня попросили, чтобы опознал. Я не смог. Сначала подумал, что моя девушка, у меня похожая была. Оказалось, что не так.

Саме за рештками згорілого документа вдалося з'ясувати особу закатованої.

Юлія Шевчук, помічник керівника Подільського РУ міліції м. Києва:

- На місці події були виявлені частини паспорту жінки, де кілька цифр лише залишилися, й відпрацьовували велику кількість людей, у яких такі цифри були наявні, й врешті встановили, хто ця жінка та і коло близьких, знайомих.

У день загибелі киянку справді звільнили з роботи. Працювала вона касиркою в банку. Втрату робочого місця вирішила заглушити алкоголем. Так і познайомилася зі своїм катом. 37-річний злочинець нині затриманий. Лише півроку тому він повернувся з в'язниці. На його карбі вже два жорстоких убивства. У скоєнні третього зізнався. Тепер рецидивістові загрожує довічне ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.