Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Маленький Андрійко сподівається на вашу допомогу

9 жовтня 2014, 20:47
Дата ефіру/події: Четвер, 9 жовтня 20:47

Допомоги глядачів Свідка потребує родина 9-місячного Андрійка Ярославського. У крихітки - рідкісна хвороба імунітету - хронічний гранулематоз. Аби врятувати хлопчика, йому мають пересадити кістковий мозок. Швейцарська клініка готова зробити операцію, утім, коштує вона 310 тисяч єврів. Проста родина із Запоріжжя таких грошей не має. А оперувати треба терміново.

- Самый-самый долгожданный наш ребеночек, самый любимый, мы его очень ждали.

Цей блакитноокий малюк - 9 місячний Андрійко Ярославський. Хлопчик привітний і усміхнений. Незважаючи на біль, якого вже натерпівся за своє недовге життя. Малюк потрапив до лікарні, коли йому не було ще й місяця.

Марина Ярославська, мати хворого хлопчика:

- Нас первый раз положили в больницу, долго лечили воспаление легких. Два месяца лечили, потом сказали, что опухоль, вырезали нижнюю долю левого легкого, а потом сказали, что ошиблись в диагнозе.

Лише згодом у Києві немовляті поставили правильний діагноз - первинний імунодефіцит, хронічна лімфогранулематозна хвороба.

Марина Ярославська, мати хворого хлопчика:

- Этой болезнью болеют только мальчики, один на миллион рожденных,є это очень-очень редкое заболевание.

Нині Андрійко ліки бачить частіше, ніж іграшки.

Марина Ярославська, мати хворого хлопчика:

- Мы постоянно, каждый день принимаем три препарата: противогрибковое средство, так как у ребенка в легких грибок, антибиотики и профилактика туберкулеза, потому что сделали БЦЖ, а нам его нельзя было делать.

Утім, навіть величезна кількість піґулок не врятує. Хлопчикові потрібно терміново пересадити кістковий мозок. Батьки Андрійка донорами бути не можуть, а неродинних трансплантацій в Україні не роблять. Прооперувати немовля погодилися швейцарські лікарі. За немалі гроші.

Марина Ярославська, мати хворого хлопчика:

- В евро нам нужно 310 тысяч, собрано приблизительно 25, курс постоянно колеблется, до декабря месяца нам надо заплатить.

Проста запорізська родина таких грошей не має. В сім'ї працює лише батько.

Михайло Ярославський, батько хворого хлопчика:

- Наша семья этих денег не осилит, даже в мыслях себе не представишь, сколько это. Доход составляет 3-3,5 тысячи гривен.

Батьки Андрійка оббили пороги різних доброчинних фондів, але там не зарадили. Не допомогли і в Міністрестві охорони здоров'я. Сказали: цьогоріч грошей не нададуть. Тоді родина Ярославських подалася під Адміністрацію Президента. Але й звідси пішли ні з чим.

- Кроме отказов, мы ничего не слышим.

Тож тепер життя крихітки в руках лише небайдужих простих українців.

Марина Ярославська, мати хворого хлопчика: 

- Что можно было из дому - продали, но этого недостаточно. Наша семья просит помощи, я просто умоляю помочь спасти ребенка, это наш единственный сын...

Батьки хлопчика мріють, щоб їхній синочок одужав і якнайшвидше сказав перші свої слова та ступив перші самостійні кроки.

099 918 46 00   Марина (мати хлопчика)

ПриватБанк:
5168742066440821 Ярославская (Томилина) Марина.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.