Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Допоможіть відшукати дитину!

16 жовтня 2014, 21:09
Дата ефіру/події: Четвер, 16 жовтня 21:09

Столичні правоохоронці розшукують тринадцятирічну дівчину, що зникла на привокзальному базарі в Києві. Вже п'ятий місяць батьки разом із правоохоронцями й гадки не мають, куди поділася школярка. За весь цей час жодної звістки від семикласниці не було.

Земфіра - мати зниклої дівчинки. Розповідає: на початку червня цьогоріч приїхала з донькою та сином на привокзальний базар столиці. 13-річна Оленка не відходила від неньки, та якоїсь миті дитини не стало.

Земфіра Харкомич, мати дівчинки:

- Розвертаюсь, дивлюсь - син за мною стоїть, вона рядом, поки я міряла босоножки, її уже не стало! Я думала, что она куда-то отошла или засмотрелась на что-то, стою, кричу...

Додому школярка не повернулася й донині. Мати разом зі ще трьома своїми дітьми ніяк не добере, куди поділася донька.

- К эсктрасенсам я уже обращалась, но толку от них никаких нет, только деньги-деньги.

Жінка запевняє: конфліктів із донькою не було. Раніше дівчинка жодного разу не тікала. А що семикласниця могла покинути рідних через якогось хлопця - мати не вірить.

Земфіра Харкомич, мати дівчинки: 

- Та нет, вы что, если бы у нее что-то было, она сказала бы мне: мама, вот так да вот так! Знаете, как ребенок должен сказать. Она бы, по-любому, мне сказала.

Вже другий місяць дівчинка не приходить до школи. Там про неї згадують лише схвально: проблем із навчанням у дитини не було.

Олег Пальников, директор Ірпінської школи №3:

- Ученицею вона була непоганою, навчалася добре , ніколи уроків не пропускала, була комунікабельною, звичайна учениця. І то, що відбувається зараз - ми дуже обурені, ми сприяємо роботі міліції, відповідних органів, які цим займаються, але бачите, пройшло вже скількі місяців, а дитина не знайдена!

У міліції ж зазначають: чотири місяці шукають семикласницю, розглядають кілька версій зникнення. Та вже розпочали кримінальне провадження за фактом убивства.

Наталія Калиновська, помічник керівника Шевченківського РУ міліції м. Києва:

- Правоохоронці щодня відпрацьовують місця великого скупчення людей, парки, вокзали, центральні площі, де може збиратися молодь, занедбані будинки. Також проводиться робота із людьми циганської національності, можливо, вони знають якусь інформацію, але на жаль, щоденні пошуки не приносять результату.

Мати ж вірить - донька повернеться живою та неушкодженою.

- Доченька, пожалуйста, приди домой, никто тебя не тронет, пожалуйста, приди домой.

Якщо ви знаєте щось про долю 13-річної Оленки Харкомич, звертайтеся до правоохоронців або ж телефонуйте близьким дівчини. Контактні номери на екрані.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.