Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 17 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Дніпропетровську за п'ять днів розкрили резонансне вбивство

16 жовтня 2014, 23:41
Дата ефіру/події: Четвер, 16 жовтня 23:41

Розкрили гучне вбивство власника ресторану "Ахтамар", що сколихнуло Дніпропетровськ. Убивць затримали. Серед заарештованих - троє крадіїв-рецидивістів. Головний фігурант, котрий поцілив у підприємця з пістолета, визнав свою вину.

Вбивство сорокадев'ятирічного власника кавказського ресторану "Ахтамар" - Ігоря Гукасова - скоєно вночі проти одинадцятого жовтня. На вулиці Артема, за кілька сот метрів від закладу, бізнесмен дістав смертельне поранення в голову.

Ганна Старчевська, керівник сектору Дніпропетровського МУ міліції:

- Рядом с трупом было обнаружено оружие - газовый пистолет на указанное лицо.

Напад скоєно перед очима у приятеля підприємця. Головний свідок у провадженні розповів правоохоронцям не лише про кілерів, а й що передувало злочинові.

Олег Кабаненко, керівник Дніпропетровського МУ міліції:

- Рядом с кафе находился склад, который арендовал потерпевший, и там находилось определённое имущество, определённые вещи. На протяжении нескольких дней неизвестные лица совершали кражи из этого складского помещения. 

Бізнесмен вирішив власноруч затримати спритників і влаштував засідку. Ця спроба виявилася для нього фатальною. Під час переслідування крадіїв учинилася стрілянина, й підприємець дістав смертельних поранень. За п'ять діб по тому, завдяки спільним зусиллям міліції та прокуратури, особливо тяжкий злочин розкрили.

Віталій Глуховеря, керівник ГУ МВС у Дніпропетровській області:

- Мы сегодня задержали преступников - трое человек, изъяты вещдоки.

Олег Кабаненко, керівник Дніпропетровського МУ міліції:

- Все они ранее судимые неоднократно за кражи, за незаконный оборот наркотиков. Оружие, из которого было совершено убийство, оно изъято - это пистолет Парабеллум 38-го года.

Нападникам по тридцять п'ять років. Вбивця твердить: коли побачив власника складу, почав тікати. А як засвистіли кулі, теж вистрілив, але наміру позбавляти життя не мав.

Підозрюваний:

- Мужчина сразу побежал за мной. Два или три раза в мою сторону выстрелил и крикнул: стой, сука! Так как пистолет уже был в руках, я просто наотмаш стрелял и всё. Ни целился, ни чё. 

Нині кримінальну трійцю перевіряють на причетність до скоєння інших тяжких злочинів. За навмисне вбивство бізнесмена чоловікам загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі і навіть довічне ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.