Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Юнак помстився педофілу-гвалтівнику своєї коханої

3 листопада 2014, 20:30
Дата ефіру/події: Понеділок, 3 листопада 20:30

У столиці юнак мало не вбив чоловіка, який неодноразово ґвалтував свою рідну дочку-підлітка. Батько вижив після удару ножем у груди, різун - за ґратами. Чи посадовлять до в'язниці педофіла, який сексуально знущався з дівчинки?

Вона приїхала на лікування у столичну дитячу лікарню з Київської області. Сюди ж, провідати дочку, навідався батько. Усі зв'язки з ним сім'я розірвала ще 5 років тому. Але про тривалі сексуальні знущання з дівчини добре знав і пам'ятав її хлопець.

Ігор Шумик, кореспондент:

- Юнак вчинив злочин на цій зупинці. Він вийшов з батьком-педофілом на відверту розмову, без роздумів встромив йому ножа у груди, викликав швидку і зник.

Кривдника власної дочки врятували - зупинка розташована за кілька метрів від лікарні. Спонукали до злочину хлопця розповіді коханої про знущання. Чоловік не працював, пиячив і вряди-годи ґвалтував свою малолітню дочку.

Дмитро, відвідувач лікарні:

- Слышал, шо вроде он изнасиловав девочку, она пацану рассказала и он ..., вроде бы так.

У самій лікарні про інцидент воліють не говорити. Визнають - спроба убивства була, але розповідати будь-що відмовляються.

- Можна поговорити?

- Не можна.

- А чого ви так? 

- В прес-службу, будь ласка, дозвіл отримуйте, і будем тоді працювати. Я вам говорю - чули ми про це, чули, було таке.

Нині 20-річний коханий постраждалої дівчини під вартою. За помсту й завдання тілесних ушкоджень його можуть посадовити на 8 років.

Мар'яна Шаповаленко, помічник керівника Оболонського РУ міліції м. Києва:

- За вчинення даного кримінального правопопрушення затриманий 20-річний житель Київщини, який в скоєні зізнався, наразі підозрюваного узято під варту. Слідчим відділом управління Києва розпочато кримінальне провадження.

Де нині батько-педофіл - у міліції не знають. Відомо, чоловік вже оговтався від ран. Проте правоохоронці затримати за злочини кількарічної давнини киянина не можуть, бо немає заяви постраждалої. 

Мар'яна Шаповаленко, помічник керівника Оболонського РУ міліції м. Києва: 

- Його затримувати будуть, що загрожєу от батькові за злочин?

- Зараз слідство ведться, тому ніякої інформації щодо цього невідомо. Заяви немає від 15-річної дочки, вона про це навіть нічого не знає, їй про це не розповідають. Потрібна заява обов'язково постраждалої...

Звернутися до міліції може й мати постраждалої школярки, але й у такому разі свідчити проти батька-педофіла має саме дочка.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.