Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Вінниччині молодик ледь не вбив стареньку за самогонку

3 листопада 2014, 21:29
Дата ефіру/події: Понеділок, 3 листопада 21:29

Поплатилася життям за відмову пригостити спиртним. На Вінничині молодик напав на 72-річну односельчанку. Старенька дістала численних ножових поранень і закривавлена пролежала всю ніч у зачиненому будинку. Лише щасливий випадок врятував їй життя.

Закривавлену господиню в зачиненому будинку вранці виявили сусіди. Одразу викликали швидку й повідомили про напад доньку пенсіонерки. Вже та зателефонувала до міліції. Повідомила, що невідомий грабіжник кілька разів поранив її стареньку матір ножем, забрав гроші та мобільного телефона.

Андрій Рудчик, завідувач хірургії Іллінецької лікарні:

- Бабушкє повезло, що серце не задіто. Зато задіта легеня. На даний момент хвора стабілізована. Стан важкий, але є покращення. Проводиться інтенсивне лікування.

Особу нападника правоохоронці з'ясували майже одразу. Того самого дня в місті Гайсині затримали підозрюваного.

Юрій Педос, перший заступник керівника УМВС України у Вінницькій області:

- Працівниками карного розшуку Іллінецького райвідділу було затримано  20-річного чоловіка, раніше судимого за аналогічні злочини, який фактично зізнався у вчиненому ним злочині.

Молодик лише півроку тому вийшов із в'язниці, де відбував покарання за аналогічний злочин, і парубка неодноразово притягали до адміністративної відповідальності. Його батько відверто розповідає - махнув на сина рукою.

Батько затриманого:

- За адвокатів платив, за всьо платив. А потом оце послєдній срок дали - я вже і не їздив, я вже замучився їздити. Последній раз бабушка ше була жива - пенсію вкрав, втік, тікало, тікало постоянно, і так і дотікалося.

Сам затриманий звинувачує в нападі на односельчанку алкоголь. А точніше його брак. Старенька відмовилася продати горілку. За це й поплатилася.

Підозрюваний:

- Сказала, нє не даю вообше нікому. То як не даєте, як одні приходять у вас беруть, а мені не дали… Через то я її сперва пихнув, потом начав ножиком бити.

- А ти її скільки раз вдарив ножем?

- Раз 10, невєрно.

Нині постраждала бабуся в лікарні. А нападник очікує на завершення слідчих дій. Йому загрожує до 12 років позбавлення волі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.