Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Вінниці затримали вуличних розбійників

3 листопада 2014, 21:50
Дата ефіру/події: Понеділок, 3 листопада 21:50

Двох чоловіків, котрі завдали ножового поранення перехожому й відібрали в нього мобільного телефона, затримали правоохоронці у Вінниці. Нині постраждалий у лікарні, а його кривдники в ізоляторі тимчасового тримання.

Про бійку на вінницькій вулиці розповіла молода жінка, що стала свідком пригоди. Сказала - двоє забивають насмерть перехожого. На місце одразу виїхав екіпаж патрульної служби міліції. 

Юрій Куций, керівник Вінницького МВ міліції:

- Виїздом патрульно-постової служби було з'ясовано, що на вулиці лежить людина, яка отримала тілесні пошкодження. При транспортуванні в лікарню було з'ясовано, що він ще й отримав ножове поранення. Було надано орієнтування по місту і в сусідньому дворі було були затримані два громадянина. Це виявилися громадяни раніше судимі, які доставлені в райвідділ, складені протокол по 208 ст. ККУ, та поміщенні в ІТТ.

Затриманими виявилися 24-річний та 46-річний вінничани. Обидвоє неодноразово засуджені за наркотики, шахрайства й пограбування. Молодший з них нині відбуває умовний термін покарання. Тепер один пояснює, що взагалі нічого не пам'ятає про бійку, бо був п'яний. Інший стверджує: перехожий їх образив нецензурною лайкою, за що й дістав стусанів. А ось хто штрикнув чоловіка, незрозуміло. Задираки присягаються - при собі ножа не мали.

Максим, затриманий:

- Ну так получается, что мы шли, или он нас зацепил, или мы его плечом вот так, ну и началось, кричать, Серега к нему начал прыгать, завязалась драка, я также помню, что несколько раз ударил человека. По концовке я помню - он дает мне телефон, приезжает милиция, как бы забрали, сказали, что будет админправонарушение, а потом мне сказали, что там еще и ножевое ранение.

Сергій, затриманий:

- Нет, конечно, никакого ножа не было, я вообще за этот нож узнал от работников милиции, уже когда нас привезли в отдел, всплыл вот этот нож, что типа был нож.

Удар лезом дивом не став фатальним. Завдяки теплому одягу поранення - легке. Проте лікарі зафіксували в постраждалого п'ятдесятиоднорічного вінничанина закриту черепно-мізкову травму й перелам носа. Нападники забрали в городянина мобільного. Телефона знайшли в кишені одного із затриманих під час огляду у відділі міліції.

Олександр Ясінський, співробітник УМВС України у Вінницькій області:

- Вони зразу признали, що у них виникла суперечка, яка переросла у бійку з даним громадянином. За телефон мобільний сказали, що вони взяли його взамен свого, бо ніби як один з цих хлопців, з двох, які били, він десь загубив свій телефон. 

Слідчий відділ міліції розпочав кримінальне провадження. За груповий розбій відповідна стаття Кримінального кодексу передбачає до 10 років позбавлення волі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.