Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 7 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Житомирські міліціонери врятували дитину

3 листопада 2014, 22:37
Дата ефіру/події: Понеділок, 3 листопада 22:37

Дитину, яка ледве не впала з третього поверху, врятували патрульні в Житомирі. Працюючи за маршрутом, правоохоронці помітили юрбу, яка галасувала поблизу багатоповерхівки. Виявилося, що люди вмовляють маленького хлопчика залізти з підвіконня назад у квартиру. Та він їх не дуже слухався.

Відчинене вікно на третьому поверсі, а за ним, ухопившись за металевого утримувача мотузок, стояв маленький хлопчик. Таку картину побачили правоохоронці. Тож швидко забігли в під'їзд будинку і розшукали потрібну квартиру. Та двері були зачинені зсередини. Міліціянти вирішили, що, можливо, комусь із дорослих в оселі стало зле. За допомоги інструментів зламали замка.

Мирослав Литвинчук, співробітник УМВС України в Житомирській області:

- Підбігли до квартири, з якої там дитина звисала, почали дьоргати двері. Ці двері були закриті. Хвилин 5, може, десь на це пішло, трохи більше. Відкрили двері - забігли всередину, і достали вже цю дитину, назад в квартиру забрали.

Виявилося, що разом із сином у помешканні був батько. Але йому потрібна була допомога не правоохоронців, а працівників витверезника.

Мирослав Литвинчук, співробітник УМВС України в Житомирській області:

- Батько спав, матері не було, мати під'їхала потім пізніше, але так само в нетверезому стані. Збудили його, сказали, що там сталося, а він хвилин 5, може, походив по квартирі, знов дальше ліг, відпочиває. Ніякої емоції не проявив до цього.

Хлопчик розповів, що йому 4 рочки і звати його Сашком, до вікна поліз, бо дуже хотів на прогулянку, а мама кудись пішла.

Мати дитини:

- Чего он на окно полез?

- Нравится смотреть вниз, кто ходит, дяди, машинки. Милиционерам очень большое спасибо, благодарность за то, что среагировали, и дождались меня, пока я приехала.

Виявилося, що за родиною вже наглядають правоохоронці, вона на обліку у відповідній службі міськради. Тож нині вирішують питання про притягнення батьків до адміністративної відповідальності за невиконання обов'язків щодо виховання дитини.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.