Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 8 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Огляд кривавих ДТП

4 листопада 2014, 21:35
Дата ефіру/події: Вівторок, 4 листопада 21:35

Через власну необережність загинув пішохід на трасі у Рівненській області. А ось мешканка Дніпропетровська вирішила скоротити шлях і намагалася перетнути проїжджу частину в забороненому місці. Порушниці це не вдалося. І п'ятеро людей потрапили до лікарні внаслідок п'яної ДТП у Запоріжжі.

32-річний пішохід загинув під колесами автомобіля на Рівненщині. За інформацією ДАІ, приблизно о першій ночі чоловік раптово з'явився на швидкісній трасі. Водій Рено уникнути наїзду не зумів. Аварія сталася неподалік села Вересневого. Що робив неборака пізньої пори поза населеним пунктом, з'ясовують міліціянти. А також визначають, з якою швидкістю автомагістраллю мчала машина.

Світлана Марко, співробітниця УДАІ в Рівненській області:

- Попередньо стало відомо, що водій автомобіля Рено з невідомих поки причин здійснив наїзд на 32-річного рівнянина. Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. На даний час слідчі з'ясовують причини та обставини загибелі людини.

***
Випадкові перехожі натрапили на труп на проїжджій частині в селищі Красноріченському на Луганщині. Бідолашного збила автівка і зникла з місця аварії. Поблизу тіла правоохоронці виявили фрагменти машини сірого кольору. За цими ознаками швидко з'ясували - на чоловіка наїхала ВАЗівка 15-ї моделі. Вже за кілька годин міліціянти дізналися місцеперебування водія. Підозрюваного затримали вдома. Тут же на подвір'ї стояв легковик з характерними пошкодженнями внаслідок ДТП. 

Віталій Пономарьов, інспектор Кремінського ВДАІ:

- Отец хозяина автомобиля показал автомобиль, и в дальнейшем мы нашли владельца. Данный гражданин будет отведен в наркодиспансер, ему будет проведено освидетельствование и возьмут кровь на анализ.

Водій поки відмовляється розповідати, як збив людину та чому покинув постраждалого помирати на дорозі.

***
Відкрита черепно-мізкова травма й перелам гомілки. З такими ушкодженнями потрапила на лікарняне ліжко 43-річна мешканка Дніпропетровська. На вулиці Криворізькій жінку, що намагалася перетнути дорогу в забороненому місці, переїхав Опель.

Леонід, водій Опеля:

- Под колёса попал, пешеход выскочил. Переходил место в неустановленном месте. Я не видел его, уже увидел, как вот уже, то есть нарисовался.

Власник машини твердить: швидкість була не значною. Саме тому жінка вижила.

***
П'ятеро людей постраждали внаслідок п'яної ДТП у середмісті Запоріжжя. Аварія сталася ввечері на перехресті навпроти центрального універмагу. 35-річний водій Жигулями рвонув на червоний сигнал світлофора й зіткнувся зі Шкодою, що рушила на свій зелений. Що ніхто не загинув - диво, кажуть інспектори. Втім, п'ятьох людей - кермувальника та пасажира ВАЗівки і трьох постраждалих з чеської машини - з численними забиттями та переламами ушпиталено. 

Володимир Гаранін, співробітник ВДАІ м. Запоріжжя:

- Как выяснилось в медицинском учреждении, куда обратился водитель автомобиля ВАЗ, он находился в состоянии алкогольного опьянения, сейчас по данному факту собраны все материалы, ведется следствие.

Винуватця ДТП, впевнені правоохоронці, позбавлять водійського посвідчення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
бредовое видео!!!
аноним 23.11.2017, 20:26 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.