Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 24 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Чернівцях згорів центральний ринок

5 листопада 2014, 22:31
Дата ефіру/події: Середа, 5 листопада 22:31

Масштабна пожежа спалахнула в середмісті Чернівців. О 5-й ранку зайнялося на центральному базарі. Збитків зазнали більше півсотні підприємців. У них згоріли не лише товари, а й холодильники, робочі місця та навіть виторг, який там залишили на ніч.

Руслан один з тих, у кого пожежа знищила все. Два контейнери, товар і сім холодильників.

Руслан Гаврилець, підприємець:

- Білоруська продукція, ковбасна, на дуже велику суму, дуже велику, і ми лише вчора завезли товар. Люди, які вже бачили, то казали, що там нічого не залишилося взагалі.

Загалом, каже підприємець, його сім'я та родина брата, які працювали разом, зазнали збитків на 200 тисяч гривень. Втратили все, що тяжко заробили продовж останніх п'яти років. Вранішня пожежа завдала великої шкоди півсотні торгівців, адже вогонь господарював на чотирьохстах квадратних метрах.

Тетяна Павлюк, підприємець:

- І м'ясне, і фрукти, і продукти, і овочі, все, що в кого.

Люди збентежені та нажахані, бо не знають причини загорання. Спілкуючись між собою, припускають, що сталося коротке замкнення в електромережі.

- Проводка стара, я думаю, що хтось лишив вентилятор включений, і так сталося.

Офіційно причини займання та суми збитків поки не називають. Експерти ще працюють на місці пожежі, надзвичайники продовжують лити воду на контейнери, що тліють, і підсумовують - попрацювати довелося добряче. Адже намагалися не лише врятувати торговельні ряди, а й уберегти від вогню навколишні житлові будинки.

Сергій Шмиголь, заступник керівника управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області:

- Всього на гасінні пожежі працювали 9 одиниць техніки та 42 осіб особового складу. Травмованих та загиблих на пожежі немає, причини та суми пошкодження встановлюються.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
І де відео?
в 06.11.2014, 15:19 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.