Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Одещині панує банда розбійників

8 листопада 2014, 00:04
Дата ефіру/події: Субота, 8 листопада 00:04

На Одещині скоєно розбійний напад на підприємця. На чоловіка чекали, коли він виходив з машини в обійсті біля гаража. Катували господаря спочатку в будинку, а потім вивезли в поле й кинули неподалік цвинтаря.

Сусіди розповідають - приблизно о шостій вечора Зеленогірський підприємець Михайло поїхав по молоко для онука. Атакували чоловіка, коли він вже повернувся додому. Троє нападників чекали біля гаража.

- Подъехал к гаражу, ударили и все, потерял сознание.

Непритомного господаря занесли в будинок. Його дружину та онука зачинили у ванній кімнати. Почали катувати підприємця та шукати цінності. Коли хазяїн вкотре знепритомнів, вкинули небораку до його авта й вивезли за селище.

Марія Тарасова, кореспондентка:

- До тями чоловік прийшов на полі поряд із кладовищем. Весь у крові та зв'язаний. Нападники вирішили: жертва померла. Тому і втекли.

Поїхали злочинці тією самою машиною бізнесмена. Тим часом ледь живий постраждалий зміг самотужки дістатися найближчих будинків. Зовнішній вигляд підприємця місцевих шокував.

Лілія, свідок:

- В нього лиця не було. Глаза, все інше повністю запухше. Так як він казав нам, расказував, що як він пам'ятає, вони його били в голову та груди.

Віталій, свідок:

- Босий був, на шиї були пластмасові кліпси, як наручники. І шапка висіла. Напевно, голову йому закривали.

Та закривавленого чоловіка найбільше турбувало, чи живі дружина й онук. Тому благав людей викликати міліцію. Та зробити це було непросто.

Лілія, свідок:

- Коли міліцію визивати, то вони почали говорити, що бензина в них немає. Сказала, що буду дзвонити через оператора на Київ. То вони бистро поприїжджали. Знайшовся бензин.

На щастя, жінку та дитину нападники не чіпали. Після цього розбою в селищі панує страх. Про банду, що катує людей, знали й раніше. Мовляв, злочинців троє, за жертв обирають грошовитих мешканців. Подейкують: грабіжники навіть попереджають заможних.

Валентина, мешканка селища Зеленогірського:

- Приходе людині СМС: Ти наступний. І він йде следующій.

Офіційно таких нападів лише в Любашівському районі зареєстровано три. Під час одного з них жертва розбійників померла. Поки жоден злочин не розкритий. Місцеві ж мешканці кажуть: наскоків було більше. Але зареєстровані вони як крадіжки та нетяжкі порушення. Нинішній напад правоохоронці кваліфікували як незаконне заволодіння транспортним засобом.

Віталій Лабуш, прокурор Любашівського району:

- Будь-яких даних, які б вказували на те, що злочин має якусь цепочку, якесь відношення до інших злочинів, немає. Тому я стверджувати, що на території району працює якась група організована, я стверджувати не можу.

У прокуратурі також наголошують: якщо постраждалий надасть інші відомості, провадження можуть перекваліфікувати.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Эмм...
Я там живу...
Мне уже страшно...

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.