Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 20 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Невдалий фінал ідеального пограбування в Полтаві

11 листопада 2014, 21:57
Дата ефіру/події: Вівторок, 11 листопада 21:57

Тікали з місця злочину й потрапили просто в руки правоохоронцям. Курйозний випадок стався з трійцею грабіжників у Полтаві. Чоловіки винесли з приватної фірми майже 100 тисяч гривень. Зі здобиччю перестрибнули через паркан, аби сховатися від переслідування. Яке ж було здивування злочинців, коли вони потрапили на тренувальний майданчик кінологічної служби міліції.

Це було майже геніальне пограбування. Маски, пістолети, навіть димові шашки для непомітного відходу з місця злочину. Один на сторожі, двоє - вдираються до приватної фірми. Навідалися саме вчасно - касирка підготувала готівку для інкасаторів і виклала її на стіл.

Оксана, касир:

- У меня были приготовлены деньги для инкассации, у меня деньги лежали на столе. Они заскочили вдвоем, один прижал меня на стуле, второй со спортивной сумкой бросился забирать все деньги.

За хвилину трійця вже тікала з приміщення. Дві димові шашки, щоб приховати, в який бік подалися - і справа майже зроблена. Чоловіки перестрибнули через паркан, були певні - на територію якогось підприємства. І тут справжній шок - незнайомців зустріли службові собаки і правоохоронці. Грабіжники потрапили в кінологічний центр, у розпалі тренувань.

Сергій Кузьменко, міліціонер-кінолог:

- Невідомі три особи, в масках, швидким темпом почали пересуватися по закритій території. У незнайомців у руках була зброя.

Не менш ошелешені правоохоронці кинулися наздоганяти нахаб. Та здаватися горе-грабіжники й не думали.

Юрій Сулаєв, керівник відділу УМВС України в Полтавській області:

- В процесі переслідування зловмисники намагалися відстрілюватися пристроями для відстрілу гумових куль, навіть деяких працівників міліції поранили, а також кидали в працівників міліції димові гранати.

Врешті одного злочинця схопили. Він спочатку запевняв - не стріляв і грошей не брав. Та на запитання: де спільники - раптом вирішив узяти всю вину на себе.

Затриманий:

- Просто подошел вот так и забрал, ни тронул ни пальцем, ни угрожал, ни пистолетом, ни угрожал ни ножом, никакого там холодного оружия, даже не оскорбляли.

Хто що робив - правоохоронці невдовзі знатимуть до найменших деталей. Напад зафіксували камери відеоспостереження. Тож незабаром, певні оперативники, вийдуть і на двох інших спільників, яким таки вдалося втекти разом з 95-ма тисячами гривень.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.