Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У столиці школярка стрибнула з 16-го поверху

11 листопада 2014, 22:46
Дата ефіру/події: Вівторок, 11 листопада 22:46

15-річна школярка вистрибнула з балкону на 16-му поверсі в Києві. Трагедія сталася на масиві Троєщина. Чому вкоротила собі віку десятикласниця - з'ясовують правоохоронці. На місці трагедії знайшли телефон загиблої з останніми надісланими СМСками.

Падіння 15-річної дівчинки бачила киянка Ганна. Жінка розповідає: о пів на дев'яту вийшла на балкон, аж раптом помітила - з висоти летить людина.

Ганна, мешканка м. Києва:

- Я просто живу в этом доме на третьем этаже, я вышла развешивать стирку и заметила ее на уровне четвертого этажа, как она летела. Когда она летела, я подумала - может, какие-то вещи выбрасывают, а потом удар, и я поняла, что это человек, я начала кричать, говорю: мама, девочка упала, а она говорит: откуда знаешь, что девочка, а я говорю: видно волосы.

Олена, мешканка м. Києва:

- Упала плашмя на живот, а потом ее аж откинуло, и она на спину упала.

Свідки одразу викликали медиків. Утім, допомогти дитині було годі. Дівчинка загинула миттєво.

Ірина, мешканка м. Києва:

- До нас аналізи приїжджали брать у дитини, то медсестричка каже, підходила, чи допомога потрібна їй, каже, що не потрібна була, вже було все ясно.

Марина Борисполець, кореспондентка:

- Вистрибнула дівчинка саме з цього балкону на 16 поверсі, кажуть свідки. Саме тут знайшли її речі, випасти звідси випадково просто неможливо, адже тут дуже високий бар'єр.

- Там ее рюкзак был и курточка.

- На 16?

- Да.

Мешканці багатоповерхівки нічого дивного вранці на сходовому майданчику не чули. В цьому будинку дівчинку навіть ніхто не знає. Люди кажуть - вона тут не жила. Підозрюють - будинок школярки знаходиться поряд, бо на подвір'і її помічали не раз.

Ганна, мешканка м. Києва:

- Никого не было, я тоже удивлялась, думаю, если бы она была с этого подъезда, то кто-то бы вышел, соседи, может, а так ее просто забрали, и все.

Люди розповідають, поруч із дитиною правоохоронці знайшли мобільного телефона. Перед смертю дівчина розіслала СМС-повідомлення своїм друзям, у яких заздалегідь попросила пробачення за свій вчинок.

Олена, мешканка м. Києва:

- Достали эксперты телефон у нее, и она переписывалась со своим мальчиком Игорем, и она написала - что я вас всех люблю, и тебя люблю, и это была очень глупая шутка.

Що штовхнуло бідолашну на такий відчайдушний крок, знімальна група Свідка спробувала з'ясувати у школі, де вона навчалася. Та всі мовчать. Директор узагалі повівся з журналістами непривітно.

- Я вам интервью давать не буду, подробиць я не знаю, зверніться до міліції.

- Так про дитину ви можете розповісти?

- Дайте мені спокій.

- Чи були у вашої учениці якісь проблеми? 

- Я не знаю, можливо, були, міліція з'ясує.

- А ваші психологи з нею працювали?

- Працювали мабуть, я не знаю.

- Це десятий клас, там вам все розкажуть, но дєвочка хороша.

Як стало відомо, дівчинку звали Валерія. Вона була активісткою, президентом шкільного самоуправління. Півроку тому втратила матір, батько помер іще раніше. Жила з бабусею. Тож, імовірно, глибока депресія й підштовхнула дитину до самогубства.

Юлія Приймак, помічник керівника Деснянського РУ міліції м. Києва:

- Дівчинка проживала разом з бабусею, бабуся була офіційним опікуном, дівчинка навчалася в школі, вранці нічого дивного в її поведінці не було, вона зібралася в школу, поснідала, але, на жаль, до школим не дійшла. Є такий факт - мати дівчинки померла наприкінці березня, тому бабуся й отримала опікунство. Родичі в скорботі і не розуміють, чому таке могло статися.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.