Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 9 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Львівщині вбили сина й мати

11 листопада 2014, 23:32
Дата ефіру/події: Вівторок, 11 листопада 23:32

Жахливе сімейне вбивство - на Львівщині. В місті Стебнику нелюди водночас, але в різних місцях, убили матір і сина. 17-річного хлопця зарізали на занедбаному місцевому заводі, а тим часом прийшли додому до його неньки й ударили її газовим ключем. Міліція вже затримала підозрюваних.

Андрія та його матір Оксану у Стебнику знали як порядних і доброзичливих людей. Їхня жахлива смерть шокувала містян. На тіло парубка натрапив місцевий тренер з атлетики на околиці міста.

Вікторія Балицька, кореспондентка:

- Це занедбана територія колишнього бетонного заводу. Підприємливі місцеві мешканці організували тут цехи та майстерні. А ось це приміщення мало стати в майбутньому спортзалом. Саме тут знайшли тіло Андрія.

Тут усе у крові - хлопець сконав від численних ножових поранень. Сімнадцятирічний Андрій буцімто прийшов сюди на зустріч з однолітками. Ті напали на нього з ножами. Поки одні добивали підлітка - інші вирушили до його домівки. Щойно мати відчинила двері - її вдарили важким предметом по голові.

Василь Федьків, приятель загиблого:

- Ну, в Андрія, так як мені казали, були ножові поранення, а крім того, в кінці йому ще перерізали горло. А маму так само, так як казали, що голову розтрощили гаєчним, ой не гаєчним, а газовим ключем.

Обидва вбивства за неофіційною інформацією скоєні приблизно о сьомій вечора. До міліції зателефонували лише вранці. Коли правоохоронці з'ясували особу вбитого, пішли до його матері повідомити сумну звістку. Та побачили під дверима помешкання її тіло.

Наталя Постойко, помічник керівника Дрогобицького МВ міліції:

- Повідомлення ми отримали про виявлення трупа хлопця, ми отримали біля 10 години ранку, і вже згодом труп жінки ми виявили біля п'ятнадцятої години дня.

У мить вбивства в будинку сусіди були вдома, проте ніхто нічого не чув. Мешканці запевняють - сім'я жила скромно, ворогів не мала.

Марія, сусідка загиблих:

- Ну та син вчиться в медичному в Самборі. Ну а мама звичайна жінка, просто жінка. Вона працювала на тому, у поліклініці, а пізніше пішла на пенсію. І пішла працювати на торгівлю квітами, торгувати.

Міліція не розголошує версій вбивства, проте місцеві кажуть - Андрій хвалився одноліткам, що має гроші.

Василь Федьків, приятель загиблого:

- Ну, розповідають, що вони продали в селі хату. І так як за оті гроші, так як їх вбили. Але грошей не найшли.

Правоохоронці вже затримали підозрюваних і розпочали кримінальне провадження.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
подейкують, що вбивць, за винагороду у 20 000 доларів, хочуть випустити на волю

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.