Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Вінниці парубок обстріляв сантехника ЖЕКу з пневматики

12 листопада 2014, 23:51
Дата ефіру/події: Середа, 12 листопада 23:51

Полювання на сантехніка. У Вінниці працівникові ЖЕКу поцілив у голову мешканець багатоповерхівки. Виявилося, що 52-річний комунальник лагодив у підвалі труби, а парубок переплутав його з волоцюгою. За допомоги зброї попросив забратися геть. Нині постраждалий у лікарні.

Зараз він потрохи приходить до тями і готується до виписки. А кілька днів тому вже прощався з життям. Того дня слюсареві місцевого ЖЕКу надійшов виклик до однієї з багатоповерхівок із проханням перевірити опалення. Майстер разом із робочим приладдям спустився до підвалу, почав зливати воду з кранів, аж раптом…

Анатолій Басенко, постраждалий:

- Зайшов молодий чоловік із дівчиною, запитали, що я тут роблю, чому знахожусь. Я сказав, шо так і так. Я сантехнік. І спускаю повітря. Він каже: добре. Я щас тобі сдєлаю. Вийшов з под'єзда, через 3-4 хвилини вернувся із пістолетом і начав в мене стріляти.

У працівника ЖЕКу нападник випустив аж чотири кулі. Цілився не аби куди, а в голову. Після розправи покинув чоловіка й пішов. Анатолій зміг виповзти надвір. Там його помітили перехожі й викликали швидку.

Ірина Лагорожевська, лікар-офтальмолог:

- Поступив близько першої ночі з контузією середнього ступіня, гіфемою, травматичним мідріазом та стороннім тілом нижньої повіки. Була надана допомога, видалено тіло, накладено шви. Госпіталізовано. Якшо б куля потрапила в око - то була б контузія важкого ступіня, був би розрив оболонки. І це б призвело до сліпоти і, можливо, й до втрати органа зору.

Нападником виявився 26-річний мешканець будинку. Його ми зустріли поблизу лікарні, де перебуває поранений слюсар. Коли парубок побачив знімальну  групу Свідка - кинувся на камеру.

- Не надо меня снимать, зачем вы меня снимаете?

Щоправда, вже за хвилину вирішує розказати власну версію подій.

Максим Петрановський, мешканець м. Вінниці:

- Он лежал на диване. На моем диване старом, в моем подвале, с бутылкой. И когда я начал его будить, спросить, кто такой и что здесь делаете - он на меня напрыгнул с этой с бутылкой. У меня не было выхода - у меня, конечно, был пистолет. Игрушечный. Шариками стреляет…

- А он у вас сразу был с собой?

- Нет, конечно. Он у меня не был с собой, я побежал домой…

Проте мешканці будинку словам Максима не вірять. Кажуть, скільки пам'ятають - він крав і бешкетував.

Анатолій Осипенко, мешканець м. Вінниці:

- Діло в тому, що цей Максим в свій час зайнявся крадіжками, поразбивав усі подвали, можете прийти і подивитися, як воно тут всьо. Але люди пожаліли його і написали відписки. Він попав в тюрму - і кроме цих підвалів, ще й на Київській, на Фрунзе і ще дальше пішло. Оце він вийшов з тюрми і дальше занімається тим же самим.

Нині обставини трагедії вивчають правоохоронці, і якщо вину парубка доведуть, йому загрожуватиме чергове ув'язнення. 

Юрій Куций, керівник Вінницького МВ міліції:

- Зброя на даний момент вилучена, громадянин затриманий, проводиться розслідування. Порушена стаття 296 ч.4. це - хуліганство.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.