Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 18 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У столиці затримали машину зі зброєю та наркотиками

14 листопада 2014, 21:58
Дата ефіру/події: П’ятниця, 14 листопада 21:58

Зброя, травичка й лабораторне обладнання. Такий багаж виявили столичні правоохоронці в автомобілі молодиків, що підозріло поводилися. Патрульні намагалися з'ясувати у власника машини, звідки наркотики і спорядження. Затриманий вигадав неймовірну історію.

Двоє молодиків привернули увагу міліції своєю поведінкою. Оперативники кажуть - парочка, що сиділа у припаркованому автомобілі, явно нервувалася. Виявилося - не просто так. Коли власник машини показував правоохоронцям водійське посвідчення, то разом із документами випадково витяг з кишені шприца. А вже під час подальшого огляду транспорта патрульні натрапили на наркотики, пістолета, запчастини до рушниці, а також різноманітне лабораторне обладнання. 

- Всі вилучені предмети були направлені для проведення ряду експертиз.

Один із затриманих від усього відхрестився. Мовляв, і гадки не мав, що віз у автомобілі. 

- Людей перевозив, все, що залишили, я звонив - мали забрати!

А ось приятель водія сказав: частина багажу - його приватна власність. І потрібна йому для дозвілля. 

- А я ось люблю міряти воду, переливати! Колби мерні, вот я мірю й переливаю! Більш нічого, окрім води я туди не заливав.

- А для чого ви це робили? Просто у вас є хобі?

- У мене таке хобі, переливати воду з колби до колби.

Каністри ж з хімічною сумішшю потрібні для іншого.

- А кислоти для того, щоб проби брати - чи золото, чи ні, коли приносять, ось купив часи з коробкою, з усім, в позолоті.

Правоохоронці встановили: затримані - з Житомирської області. Одному 23, іншому 28 років. Для чого приїхали до столиці - хлопці не повідомили. Та в міліції вже знають: додому порушники ближчим часом навряд чи повернуться.

Євген Жук, заступник керівника відділу Дніпровського РУ міліції в м.Києві:

- Слідчим відділом розпочате кримінальне провадження за трьома статтями: зберігання наркотиків, нарколабораторія та незаконне поводження зі зброєю.

Без улюбленого захоплення молодики тепер будуть довго. За перевезення такого вантажу їм загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.